Buna grupului excursiei "Micul Paris". Revin cu subiectul masa la cele doua restaurante, din zilele de vineri seara si sambata seara.
Meniul de la Hanul lui Manuc l-am prezentat anterior.
Va prezint si meniul de la Carul cu Bere. As avea rugaminte sa imi trimiteti in privat ( sms, messinger, WhatsApp optiunea voastra). Va rog sa-mi transmiteti, pana la 1 martie optiunea de participare si ce meniu alegeti.
Ideea cu restaurantele are doua motive: unul este in principal pentru a vedea restaurantele istorice, celebre in Bucuresti si sa povestim despre ele, gustand ceva acolo, mai ales pentru cei veniti din tara, a doua este sa creem un cadru festiv pentru socializare, cunoastere si relaxare dupa zile pline de activitate turistica.
Restaurantul Carul cu Bere : 15 martie 2019 vineri, ora 20. Restaurantul Hanul lui Manuc: sambata 16 martie 2019, ora 20.
Nu este obligatorie prezenta, este doar pentru motivele aratate mai sus. Nu putem face nici modificari la meniu, pentru cine vrea numai antreu si desert sau numai desert.De aceea este bine sa stim numarul de persoane si sa facem corect rezervarile.
MENIU CARUL CU BERE ( vineri 15 maartie 2019, ora 20)
VARIANTA 1
Antreu: Platou branzeturi romanesti (branza de burduf, telemea de capra, telemea de oaie, cas, castraveti proaspeti, cepa verde si rosii) : 53 lei pt 2 persoane : 2= 26,50 /1 pers.
Fel principal: Coaste porc la cuptor servite cu cartofi copti aromati cu rozmarin: 49,50 lei /1 pers;
Desert: papanasi de casa cu branza dulce, smantana si dulceata 21,50 lei.
O bautura la alegere ( vin, bere, suc )11,40 + paine 1 pers 4,25 lei = 15,65 lei
Total 113,15 lei
VARIANTA 2
Antreu: Salata greceasca(branza, rosii, ardei gras sau capia, castraveti, ceapa rosie, masline Kalamata, oregano, dressing) - 28,90 lei
Fel principal: Cod pane in fulgi de porumb ( 240 g)- 31,50 lei
Desert: Tiramisu de casa - 21 lei
Bautura la alegere ( vin, bere, suc)+ paine 11,40 + 4,25 = 15,65 lei
Total 97,05 lei
VARIANTA 3 (VEGETARIANA)
Antreu: Salata vegetariana(250 g) Mix de salata, rosii, castraveti, ceapa rosie, ardei gras sau capia, masline kalamata, dressing Vinaigrette - 24,50 lei
Fel principal: Tocanita de hribi servita cu mamaliguta 300 g- 30,50 lei
Desert: Tort cu mere - 11,90 lei
Bautura ( la alegere vin, bere, suc) + paine : 11,40 + 4,25 = 15,65 lei
Total 82, 55 lei
La aceste totaluri se va adauga 10% c.v. servicii.
Bauturi sau feluri suplimentare, se vor achita separat ( exemplu apa minerala/plata este 12,90 lei sticla de 750 ml).
O zi frumoasa!