Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
krissunu:
....nici eu nu stiu cum este ???
....sa ne invete @Catherinna :)
Catherinna:
--- Citat din: krissunu din Marți, 13 Aprilie 2010, 18:43 ---....nici eu nu stiu cum este ???
....sa ne invete @Catherinna :)
--- Terminare citat ---
Sunteti rai, dar eu ca o buna crestina ce sunt, am sa va explic prin cuvinte asa;
Pupatul crestinesc pe frunte consta intr-o atingere cu buzele mele a doua degete ale mele( aratatorul si mijlociul ) si aplicate apoi la voi pe frunte printr-o atingere usoara.
Se mai poate intampla, ca si cu buzele sa ating direct fruntea voastra , dar fiind precauta, nestiind cat de inalti sunteti , ma tem ca poate nu ajung pana la frunte si voi fii nevoita sa pup mai jos, unde ajung, dar cu mana sunt sigura ca va ating fruntea oricat de inalti sunteti.
V-am lamurit ! hi. hi, hi, :D :D
krissunu:
...hai sa va spun :
Pe strada unde stau eu vine cu botezul un popa ( acum este mai in varsta ).
El are obiceiul sa dea cu busuiocul in stanga si in dreapta ,...iar cand ajunge in dreptul tau iti da cu crucia ( de marime mai mica ) pe frunte, ..imediat ti-o lipeste de buze,..si automat dosul palmei lui te " stampileaza" pe gura. Toate miscarile decurg rapid . Acest lucru mi s-a intamplat pe la varsta de 7 ani . De atunci eu fug de acest popa .
Saturnianul:
Sile de la cazane :D :D :D You're the man!
Utopie:
Sunt si eu membra de aproape doua luni pe acest forum care initial promitea mult si credeti-ma ca au urmarit mai toate discutiile purtate si mi-am facut o parere despre multi dintre utilizatori. Totusi, nu nteleg de ce s-a inchis topicul despre Eminescu, unde s-au discutat multe lucruri interesante, multe necunoscute mie, doar din cauza exagerarilor unor membri? Acolo macar puteam afla lucruri interesante, nu doar trivialitati prtecum cea de mai sus, creata, daca nu ma insel, de unul dintre impricinati, de cel acuzat, de mai multi, ca ar fi agramat si vulgar. A crescut decenta forumului prin renuntarea la discutia despre Eminescu si Istrati si a sporit prin postarea unor trivialitati jenante precum cea de mai sus, demna de blogul Laurei Andresan? Ma mai gandesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă