Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
marcutza:
pe mine m-au ajutat enorm 2 persoane in momentele cumplite ale vietii mele(si am avut slava Domnului si eu) si anume: copilul meu si Cel de Sus.
Catherinna:
--- Citat din: krissunu din Luni, 12 Aprilie 2010, 19:27 --- Binainteles @marcuza ! aici discutam :) in modul cel mai placut .
...imi place sa vorbesc despre lucrurile lui Dumezeu .
...nicidecum , nu sunt persoana credincioasa, care se trezeste dis-de-dimineata si se roaga . Nu sunt usa de biserica .
--- Terminare citat ---
Ok. M-am linistit, cat pe ce sa te pun in rama. Te credeam un ingeras printre noi ;)
krissunu:
--- Citat din: Catherinna din Luni, 12 Aprilie 2010, 21:49 ---
--- Citat din: krissunu din Luni, 12 Aprilie 2010, 19:27 --- Binainteles @marcuza ! aici discutam :) in modul cel mai placut .
...imi place sa vorbesc despre lucrurile lui Dumezeu .
...nicidecum , nu sunt persoana credincioasa, care se trezeste dis-de-dimineata si se roaga . Nu sunt usa de biserica .
--- Terminare citat ---
Ok. M-am linistit, cat pe ce sa te pun in rama. Te credeam un ingeras printre noi ;)
--- Terminare citat ---
..oricum, ...rama o faceam eu,.. din cel mai frumos lemn ,...si anume din trandafir japonez ;)
Catherinna:
--- Citat din: sile43 din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:22 ---Robbye79,bine ai venit . Ma simteam "singur"printre atatia "preafericiti".
--- Terminare citat ---
Ai trecut la aliante, cauti forte noi, nici o problema, va pup pe frunte crestineste pe amandoi :-* :-*
robbye79:
Merci, Sile.....inainte sa citesc toate comentariile ma gandeam ca o sa fiu singurul Gica Contra pe subiectul asta.. :)
Fii cu ochii pe Catherinna, e sireata...a inceput "convertirea" cu saruturi pe frunte. ;)
Glumeam....multumesc, Catherinna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă