Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (13/74) > >>

marcutza:
pe mine m-au ajutat enorm 2 persoane in momentele cumplite ale vietii mele(si am avut slava Domnului si eu) si anume: copilul meu si Cel de Sus.

Catherinna:

--- Citat din: krissunu din Luni, 12 Aprilie 2010, 19:27 ---   Binainteles   @marcuza !    aici  discutam   :)   in  modul  cel  mai  placut . 

...imi  place  sa  vorbesc despre  lucrurile  lui Dumezeu .

...nicidecum , nu sunt persoana credincioasa, care  se  trezeste  dis-de-dimineata   si  se  roaga .  Nu  sunt  usa  de  biserica .

--- Terminare citat ---

Ok. M-am linistit, cat pe ce sa te pun in rama. Te credeam un ingeras printre noi  ;)

krissunu:

--- Citat din: Catherinna din Luni, 12 Aprilie 2010, 21:49 ---
--- Citat din: krissunu din Luni, 12 Aprilie 2010, 19:27 ---   Binainteles   @marcuza !    aici  discutam   :)   in  modul  cel  mai  placut . 

...imi  place  sa  vorbesc despre  lucrurile  lui Dumezeu .

...nicidecum , nu sunt persoana credincioasa, care  se  trezeste  dis-de-dimineata   si  se  roaga .  Nu  sunt  usa  de  biserica .

--- Terminare citat ---

Ok. M-am linistit, cat pe ce sa te pun in rama. Te credeam un ingeras printre noi  ;)

--- Terminare citat ---

..oricum, ...rama  o  faceam  eu,.. din  cel  mai  frumos  lemn ,...si  anume  din  trandafir japonez  ;)

Catherinna:

--- Citat din: sile43 din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:22 ---Robbye79,bine ai venit . Ma simteam "singur"printre atatia "preafericiti".

--- Terminare citat ---

Ai trecut la aliante, cauti forte noi, nici o problema, va pup pe frunte crestineste pe amandoi  :-* :-*

robbye79:
Merci, Sile.....inainte sa citesc toate comentariile ma gandeam ca o sa fiu singurul Gica Contra pe subiectul asta.. :)
Fii cu ochii pe Catherinna, e sireata...a inceput "convertirea" cu saruturi pe frunte. ;)
Glumeam....multumesc, Catherinna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă