Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:34 ---Salut!
--- Terminare citat ---
Ma uimesti, Silviu.
Ayouni:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:26 ---Ce i-ai spune lui Dumnezeu daca ar veni la tine?
--- Terminare citat ---
luciamanta draga, ce intrebare grea! eu sunt prea pacatoasa pentru a-mi putea imagina vreodata ca mi s-ar putea intampla asa ceva, la un nivel asa de inalt. totusi, daca ne gandim ca Dumnezeu salasuieste in fiecare dintre noi, am putea sa ne imaginam, ca un semen de-al nostru ne-ar bate la usa... ce i-am spune?! la fel este foarte greu, pentru ca in superficialitatea noastra poate ne-am uita cum arata acel semen al nostru; cum este imbracat, cum vorbeste; poate nici n-am deschide usa nefiind siguri de intentiile acelei persoane necunoscute. asta imi aduce aminte de o poveste, cu trei barbati care bat la usa unei case si roaga sa fie primiti: personificau dragostea, bogatia si sanatatea. celei care deschide i se spune ca trebuie sa pofteasca doar pe unul dintre ei. dupa ce se gandeste bine (si cred ca-l intreaba si pe sot), femeia invita dragostea sa le treaca pragul. spre mirarea ei, dupa dragoste intrara si sanatatea si bogatia. femeia fu laudata pentru alegerea facuta, singura valabila.
nu, luciamanta, nu pot sa raspund cum se cade la intrebarea ta. dar sa nu uitam sa invitam dragostea intai si intai in inima noastra.
zinutz:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:26 ---Ce i-ai spune lui Dumnezeu daca ar veni la tine?
--- Terminare citat ---
I-as multumi pentru toate cele bune pe care mi le-a daruit, dar si pentru ca m-a ajutat sa le depasesc pe cele "rele" .... si probabil L-as intreba daca pot face si eu la randul meu ceva pentru EL.
luciamanta:
--- Citat din: zinutz din Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:42 ---
--- Terminare citat ---
I-as multumi pentru toate cele bune pe care mi le-a daruit, dar si pentru ca m-a ajutat sa le depasesc pe cele "rele" .... si probabil L-as intreba daca pot face si eu la randul meu ceva pentru EL.
--- Terminare citat ---
Te salut, draga mea si te pup mult de tot! Si eu i-as multumi pentru toate si L-as ruga in genunchi sa-mi dea inapoi timpul pierdut...
luciamanta:
I-as multumi lui Dumnezeu pentru ca inca exist in aceasta lume, pentru ca am avut prieteni care m-au ajutat cand a fost greu. Pentru ca am muncit mult si cu spor.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă