Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (48/74) > >>

luciamanta:

--- Citat din: adria din Luni, 31 Mai 2010, 20:31 ---m-am gandit eu, dar cred ca ti-ai dat seama din discutiile anterioare cat de mult tin eu posturile de orice natura
cred ca trebuie sa simti ca trebuie sa postesti, iar eu l-as minti pe dumnezeu
si de multa vreme nu mai mint, evit doar

--- Terminare citat ---
Imi place sinceritatea ta f. mult!

Ayouni:

--- Citat din: adria din Luni, 31 Mai 2010, 20:16 ---draga lucia, scuze, dar nu ma simt deloc o biata fiinta umana
sunt un OM, cu bune si rele, care crede ca a facut ceva pe pamantul asta
o casa, copii si mai am de plantat un pom
am sa-l plantez candva si pe ala, dar trebuie sa simt cu adevarat ca trebuie sa-l plantez
sper sa ajung sa fac treaba asta

--- Terminare citat ---

draga adria, mai lipseste de pe lista si sa scrii o carte... in fine realizarile celelalte sunt cele mai importante.  eu am plantat doar un cais primavara trecuta si am vazut ca a facut caise acum, vreo 5-6! o sa fac dulceata de caise pentru tot SC!

steliana:
lucia.....
stai draga mea.... vom intra în post... vrem-nu vrem...
la ce se aude... cred că din ce în ce vom posti cât mai mulţi....iar de vorbit, să nu ne mire când vom vorbi singuri...

adria:

[draga adria, mai lipseste de pe lista si sa scrii o carte...]

draga mea, ayouni, niciodata nu stii ce-ti aduce viitorul ;) cine stie?!

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Luni, 31 Mai 2010, 20:38 ---lucia.....
stai draga mea.... vom intra în post... vrem-nu vrem...
la ce se aude... cred că din ce în ce vom posti cât mai mulţi....iar de vorbit, să nu ne mire când vom vorbi singuri...

--- Terminare citat ---
Draga mea Steliana, ai pus punctul pe "i"! Inseamna ca esti bine, sanatoasa si voioasa!!! Pana la urma ti-a prins bine licoarea aceea afrodisiaca! Orgasmica licoare!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă