Arhiva > Arhiva
Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta
luciamanta:
Astazi, a inceput postul Sfintilor Apostoli, Petru si Pavel... E bine sa facem fapte bune.... Sa ne supraveghem mintea si sa avem puterea de a nu ingadui gandurilor negative, sa patrunda acolo. In alta ordine de idei, in timpul postului se duce lupta launtrica dintre bine si rau. Tot o lupta este si tendinta de a vorbi... Multe dintre conflicte apar ca urmare a vorbelor rostite la intamplare, fara o analiza anterioara...Dar suntem niste biete fiinte umane...
adria:
draga lucia, scuze, dar nu ma simt deloc o biata fiinta umana
sunt un OM, cu bune si rele, care crede ca a facut ceva pe pamantul asta
o casa, copii si mai am de plantat un pom
am sa-l plantez candva si pe ala, dar trebuie sa simt cu adevarat ca trebuie sa-l plantez
sper sa ajung sa fac treaba asta
luciamanta:
--- Citat din: adria din Luni, 31 Mai 2010, 20:16 ---draga lucia, scuze, dar nu ma simt deloc o biata fiinta umana
am sa-l plantez candva si pe ala, dar trebuie sa simt cu adevarat ca trebuie sa-l plantez
--- Terminare citat ---
Sa iti ajute Dumnezeu!
luciamanta:
--- Citat din: adria din Luni, 31 Mai 2010, 20:16 ---draga lucia, scuze, dar nu ma simt deloc o biata fiinta umana
--- Terminare citat ---
Ma refeream la postul trupesc si sufletesc si la omul care se raporteaza numai la nivelul meteriei...
adria:
m-am gandit eu, dar cred ca ti-ai dat seama din discutiile anterioare cat de mult tin eu posturile de orice natura
cred ca trebuie sa simti ca trebuie sa postesti, iar eu l-as minti pe dumnezeu
si de multa vreme nu mai mint, evit doar
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă