Arhiva > Arhiva

Religie vs ateism, "crede si nu cerceta" vs stiinta

<< < (26/74) > >>

adria:
draga lucia, nu vreau sa intru in polemica cu tine
se spune ca suntem copiii lui dumnezeu, ar trebui sa fim protejati, nu incercati de viata
un parinte e in stare de orice pt copilul lui
altfel, sa stii ca eu nu m-am impacat cu soarta mea, nu am meritat asa ceva
e adevarat ca am devenit mai puternica, poate mai inteleapta, dar mai buna, nu stiu ce sa zic...m-am schimbat foarte mult si nu neaparat in bine, sunt mai egoista, rece, calculata, etc
exista in sufletul meu, chiar si acum, dupa multi ani, intrebarea: de ce, doamne?

steliana:
Să te pupe Naşa de deşteaptă ce eşti, CT!
Aşa cum semnez... aşa susţin... NIHIL SINE DEO!
Armonizez totul... în mine...

luciamanta:

--- Citat din: adria din Vineri, 14 Mai 2010, 21:20 ---draga lucia, nu vreau sa intru in polemica cu tine
se spune ca suntem copiii lui dumnezeu, ar trebui sa fim protejati, nu incercati de viata
un parinte e in stare de orice pt copilul lui
altfel, sa stii ca eu nu m-am impacat cu soarta mea, nu am meritat asa ceva
e adevarat ca am devenit mai puternica, poate mai inteleapta, dar mai buna, nu stiu ce sa zic...m-am schimbat foarte mult si nu neaparat in bine, sunt mai egoista, rece, calculata, etc
exista in sufletul meu, chiar si acum, dupa multi ani, intrebarea: de ce, doamne?

--- Terminare citat ---

Te inteleg, adria. Iti inteleg atitudinea. Adria, am avut probleme la serv. cu 2 ani in urma cu seful meu si  dupa  o serie de perioade grele, dupa un ulcer serios cauzat de "n" probleme, m-am rugat la Sf. Mina cu lacrimi, cu post, m-am spovedit, m-am impartasit. Citeam Acatistul Sf. Mina de cateva ori pe saptamana  in biserica cu hramul Sf. Mina si rezultatele au fost nu numai uimitoare, dar au fost si f. rapide. Crede-ma, draga mea. Eu spun aici numai lucruri traite de mine, lucruri concrete si atat. Nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni.

steliana:
Prin credinţa ta, ai canalele de comunicaţie cu Divinitatea ......deschise....
Asta nu se obţine prin sfaturi sau rugăciuni ... ocazionale....

adria:
nu stiu ce sa zic, lucia
mi-ar placea sa te intalnesc si sa stam de vorba fata in fata
sunt lucruri pe care nu le pot spune aici, pe forum

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă