Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019

<< < (2/10) > >>

raromi:
Si eu m-am inscris la aceasta excursie, tot pentru prima data in grup si abia astept data de 13 septembrie! :pleasantry:

krondia:

--- Citat din: Iarina din Joi, 08 August 2019, 09:19 ---Multumesc pentru primirea calduroasa. Deci sunt prima.

--- Terminare citat ---

Ma bucur cand cei noi, mai ales, inteleg cat de importanta este comunicarea dinaintea excursiilor, atmosfera de grup care se contureaza.

Esti prima care ai scris si pentru asta meriti toate  laudele.
Inscrieri stiu ca mai sunt doar ca nu si-au anuntat participarea si aici pe forum.

Bun venit si tie, @raromi!
Se anunta un grup fain...

Nadia:
Hello,

Pensiunea Rhein este  extraordinara.
Eu sunt un aliaj imposibil între gourmand și gourmet asa ca  pastravul la gratar mi-a ramas in suflet, apoi a fost   o inghetata care nu se mai termina desi a costat numai 5 lei (  August 2017 ). Desi am luat  la masa o sticla de vin jumi - juma  impreuna cu prietena mea Stefania, seara a continuat cu dans si muzica buna, pina la 3 dimineata. Sa mergi desculta in iarba umeda, sa vezi varfurile Bucegilor atat de aproape, sa auzi langa tine apa de munte ce se rostogoleste printre pietre, sa iei o gura de oxigen si sa te gandesti ce putin ne trebuie sa fim fericiti si fiecare zi din viata sa fie o bucurie.
De restul se ocupa Diana, cu harul ei de  povestitor si cu vorba dulce si domoala a zonei de origine.
Va doresc petrecere frumoasa,
Nadia

krondia:
Ai dreptate, Nadia, pensiunea Rhein are o bucatarie excelenta, pastravul a fost grozav si anul trecut, despre vinuri si sampanie nici nu mai incape vorba, nu degeaba cramele sunt furnizor al Casei Regale.

Multumesc pentru tot, este o bucurie sa vad ca amintirile frumoase dainuie peste ani. Numai bine!

Costa:
Salutare!
Merg si eu :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă