Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sampanie, castele si voie buna. Azuga 13 - 15 septembrie 2019
krondia:
Salut @costa, bun venit!
Iarina:
Ar fi trebuit sa primesc un mesaj de confirmare după ce am făcut plata avansului pe data de 8. 08 pentru acesta excursie?
admin:
Da, asa cum explicam pe site, la Cum se face rezervarea, urmeaza sa primesti un mesaj intre 3-5 zile (bancare). Inca nu e timpul... :)
Sandudaniela:
Buna, sunt la prima inscriere. Am ceva emotii, mai ales ca nu cunosc pe nimeni. Sunt sigur ca va fi o experienta interesanta si relaxanta☺
krondia:
Daniela, bine ai venit! Toate aceste discutii imi aduc aminte de grupul fain de anul trecut cand, la fel, cei mai multi erau la prima actiune dar cata veselie a fost... Anul acesta am transmis mai departe povestile savuroase la care am ras cu totii cu atata pofta in miez de noapte...
Acesta este spiritul SinglesCamp in care eu inca cred. Si, va mai spun un secret: ma bucur nespus ca aceste locuri atat de aproape de noi dar totusi necunoscute pentru multi prezinta interes acum cand poate se cauta tot mai mult ineditul, extraordinarul cand, de fapt, ne trebuie atat de putin sa fim fericiti.
Vom merge in locuri dragi mie, pe care le cunosc bine. Eu sunt din Brașov si deseori merg in timpul liber pe Lempes sau la Vama Buzaului. Sunt locuri ferite de turismul de masa dar atat de pitoresti si linistite pe care turistii straini, in mod special, le cauta la noi.. "live like a local"..
Sa pretuim si noi aceste bogatii, sa ne bucuram de ele..
Pe curand!
Diana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă