Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (149/193) > >>

luciamanta:
   O reteta eficienta pentru cei cu pietre la rinichi este cea preluata din "Revista Sanatatea de azi", retetă recomandată de dna Delia Policiuc:
   1 kg de pastarnac se fierbe in 2 litri de apa pana ce cantitatea se reduce cam la jumatate. Dna Policiuc avea o piatra la rinichi de 7mm si a a baut in fiecare zi sucul preparat asa cum am aratat mai sus, timp de 2 saptamani si ceva. In paralel a baut ceai de tei indulcit cu miere de salcam. Dupa repetarea ecografiei, medicul i-a dat vestea cea buna: rinichii erau curati!

luciamanta:

http://www.tribuna.ro/stiri/timp-liber/tratament-pentru-cancer-cu-lamaie-si-bicarbonat-77309.html

Caroline:
Ieri mi-a parvenit rezultatul de la testul Borrelia de-acum o luna si se pare ca a existat totusi o muscatura de capusa de curand si m-am procopsit cu Borellia. Medicul meu de familie zice ca rezultatul nu e concludent... da' pe net scrie altceva:  IgM pozitiv (infectie acuta); IgG negativ (nu exista o infectie anterioara sau cronica). De ieri caut cu orele pe net si informatiile se bat cap in cap. Intrucat nu mai am niciun fel de simptom de cand am terminat cele 3 randuri de antibiotice luna trecuta, habar n-am ce sa cred... nici ce sa fac... nici unde sa ma duc.  :help:

Mari_a:
Eu nu mai am incredere in rezultatele analizelor... dintr-o singura sursa! Cand e problem mai incerc inca cel putin una... Mi s-a intamplat sa-mi zica in policlinica "pt.analiza X din lista n-avem substante, deci n-o sa v-o facem". Bun. In aceeasi zi, m-am dus la o clinica privata, am platit si mi-a facut-o acolo... Cand sa le ridic si pe cele din policlinica, surpriza: primisera substante si le facusera pe toate. Dar la analiza respectiva imi dadusera cu totul si cu totul alte valori....
Sanatate, Caroline!

dadus:
Caroline,nu am inteles care este rezultatul analizelor tale-Ig M sau ig G pozitiv?
Ce tratament ai luat si cit timp?Nu am inteles de ce ai luat 3 randuri de tratament .Recoltarea serologiei a fost anterior tratamentului?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă