Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (69/193) > >>

marcutza:
Acțiunea de a (se) mișca și rezultatul ei.
Ieșire din starea de imobilitate, de stabilitate, schimbare a locului, a poziției; deplasare a unui obiect sau a unei ființe.

lamurit ?  ;D

silviu:
tot nu inteleg ce inseamna multa :-\ schimbi locul si pozitia cu partenerul de mai multe ori ??? va deplasati unul spre altul cu mare viteza? ::)

marcutza:
doar daca ai partener  ;)

silviu:
si daca nu ai? :(

Cum să slăbeşti 9 kg în 2 săptămâni

EUGENIA110:

--- Citat din: marcutza din Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 21:43 ---@eugenia, daca vei citi alimentatia recomandata in functie de grupa sanguina vei afla ca grupa A2 de sange are interdictie la carnea de vita si pui (carne in principiu)  :) si crede-ma ca asa este, eu am aceasta grupa de sange A2 si orice dieta care contine carne NU are efectul scontat  :)

deci nu e vorba de a consuma calorii ci ceea ce face bine sistemului nostru digestiv intr-o dieta adecvata fiecarui individ.

DIETA IN FUNCTIE DE GRUPA SANGUINA

Am cartea cu alimentatia in functie de grupa de singe, multe din alimentele indicate grupei mele, A2, nu-mi plac si le maninc foarte rar. Am cumparat cartea din curiozitate, pentru ca la noi in casa fiecare membru al familiei are grupa de singe diferita de a celorlalti: eu-A2, fiica cea mare-01, fiica cea mica-AB4, iar fostul sot-B3. Si eu si fiicele mele sintem mari consumatoare de carne si dulciuri, mai putin fructe si legume. Presupun ca deprinderile culinare din familie pun accentul pe felul alimentatiei.
  Privind curele de slabire sau de mentinere a unei anumite greutati, cred ca cel mai bine este sa mincam din toate in cantitati rezonabile. La o emisiune televizata, cineva l-a intrebat odata pe Horia Brenciu cum a slabit si el a raspuns ca a folosit dieta:" stai asa si nu minca"  :D

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă