Aici se discuta > Subiecte generale

Sanatate

<< < (68/193) > >>

silviu:

--- Citat din: EUGENIA110 din Sâmbătă, 09 Aprilie 2011, 18:53 ---  Da, Silviu, organismul consuma calorii tot timpul pentru a ne tine in viata, e adevarat. Am vrut sa precizez ca pestele nu face parte din acele alimente care necesita un efort si consum mare pentru procesare si am facut comparatie cu carnea de vita. Ce sa mai spun de alimentele care contin asa zisele calorii negative, adica au mai putine calorii decit
consuma organismul nostru pentru a le prelucra si transforma in substante necesare lui, un bun exemplu fiind ananasul.......

--- Terminare citat ---
lucrurile nu sunt atat de simple. de-asta si exista zeci de diete pentru slabire. dar cea mai buna metoda mi se pare a fi cea in care, prin miscare, arzi mai multe calorii decat consumi.

--- Citat din: marcutza ---eu am aceasta grupa de sange A2 si orice dieta care contine carne NU are efectul scontat
--- Terminare citat ---
ce efect? vrei sa slabesti mancand carne? exista dieta atkins sau atkins nasa in care sunt reduse la maxim alimentele ce contin carbohidrati.

marcutza:
asta am spus mai sus  :P ca eu una NU printr-o dieta care contine carne slabesc.

da da da vrei sa manc multi carbohidrati  :o ahaaaaa  ::)  :D :D :D :D

silviu:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 10 Aprilie 2011, 10:31 ---asta am spus mai sus  :P ca eu una NU printr-o dieta care contine carne slabesc.
--- Terminare citat ---
cu dieta atkins slabesti sigur, dar nu e sanatos sa consumi multa carne si sa renunti la carbo. actorii americani tin aceasta dieta cand se pregatesc sa joace rolurile unor tipi emaciati, insa ei isi permit sa aiba o echipa de medici in preajma.
cunosc persoane care au grupa ta sanguina si au slabit cu aceasta dieta.

marcutza:
sincer nu sunt fan carne asa ca: mancatul dupa ora 18 interzis, ciugulitul intre mese interzis, multa miscare recomandata.

silviu:
ce inseamna multa miscare?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă