Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Castelele de pe Valea Loirei. 2- 8 septembrie 2019

<< < (4/6) > >>

CristinaIonescu:
à bientôt !

rox:
Mi am dorit de cativa ani sa merg pe Valea Loarei unde sa petrec mai multe zile, nu doar sa dau o fuga, incat sa  savurez pe indelete zona aceasta rurala incarcata de istorie si strajuita de nenumarate castele ca in povesti, sa ma bucur de deliciile culinare frantuzesti, si excursia aceasta mi a oferit tot ce am visat! Din toate excursiile externe la care am participat, pe aceasta mi am dorit o cel mai mult, si am venit incantata! Zona este superba, castelele sunt fascinante , mancarea este o arta ( ma refer la dejunurile incluse in program care au fost incredibile atat ca gust cat si ca prezentare!) iar organizarea a fost excelenta! Am avut chiar ocazia sa mergem cu bicicleta  urmand traseul de biciclete al Loarei!
Aaa, iar francezii din zona Loarei sunt surprinzator de amabili, zambitori si prietenosi!
Ma gandesc serios sa repet experienta anul viitor.... 🤔😍

CristinaIonescu:
Mi-am tot propus sa scriu impresii supa aceasta excursie dar, cand ajungem acasa, inca plutim prin gradinile castelelor si vin treburile...si uite asa trec zilele.
Si mie mi-a placut tare mult aceasta excursie. Si eu mi-o doream de mult. M-am bucurat din plin de tot ceea ce am vazut. Castelele pe care le-am vazut merita toti banii, vorba romanului. Recunosc ca mie mi-au placut mai mult gradinile si imprejurimile. Am simtit ca ma incarc cu foarte mult bine!
Am mancat tot cu s-a putut. Buna mancarea in Franta! Credeam ca vin cu cel putin doua kilograme in plus dar nu a fost asa pentru ca am mers mult pe jos sau cu bicicleta, am inotat un pic... Plimbarea cu bicicleta a fost super faina, pacat ca nu am beneficiat de ea decat o singura zi (ne erau dsponibile decat doua biciclete la pensiune, deci eu si Roxana am apucat doar o singura plimbare). Au francezii astia niste piste de biciclete pe kilometrii intregi, pe valea Loirei, prin paduri, printre vii, spre castele si localitati.
Am insa doua problemute pe care as vrea sa le spun, poate cineva le citeste si tine cont de ele. Pensiunea in care am stat a fost ok, numai ca plasata un pic cam departe de localitatile unde aveai ce face. Satucul in care am stat era aproape pustiu (o spun pentru ca am iesit la plimbare, pe jos), Aproape nici oameni nu am vazut ce sa mai vorbim ca nu am gasit nici un magazin. In fiecare seara ne intorceam in jur de ora 17 la pensiune si eu personal  vroiam sa mai fac ceva pana la culcare iar aici nu aveam ce. De doua ori am ramas in orasul apropiat unde erau terase si magazine si era tare fain. Am fost si la piscina pensunii de doua ori, am incercat sa imi umplu timpul.
Cealalta problemuta a fost primul sofer de autocar. Sincer, nu mi-a placut. Arogant, cu un aer superior...nu-mi plac astfel de oameni. Cel de-al doilea, un simpatic. Era mereu prin preajma noastra, zambea, glumea.
Cele doua ghide locale, super fete! Mii de pupici pentru Diana noastra!
Va multumessc tuturor ca am fost acolo! Oameni buni si frumosi sufleteste! Sper sa ne mai vedem!

Louie:
Ati facut si fotografii?  :)

CristinaIonescu:
greu cu ales fotografiile...sunt mult, mult mai multe.
stiu ca celelalte fete au fotografii mult mai faine

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă