Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in paradisul Deltei Dunarii 21 - 25 august 2019
Rozalia S:
Bună Cosmin,
Ar fi grozav, da.
Mulțumesc pentru invitație :) !
Toate cele bune si pe curând,
Rozalia
Constanta Craciunescu:
Buna ,
Si eu m-am inscris in aceasta excursie , cu multe emotii, este prima participare, dar si cu multa bucurie , iubesc Delta Dunarii.
Prietenii imi spun Tanta , sunt din Bucuresti, am 63 ani .
Nu stiu inca cum voi ajunge la Tulcea ,
Daca mai sunt persoane din Bucuresti , cred ca ar fi placut sa plecam impreuna , pe drum ne vom cunoaste.
Am vazut prognoza meteo din august , vom avea o vreme frumoasa .
O zi minunata tuturor,
Tanta Craciunescu
Maria ungureanu:
Buna , sunt Maria din Bucuresti si eu vin in aceasta excursie , vin cu masina asa ca pot lua cu mine 1-2 persoane .
Bun venit noilor inscrisi ,cat despre emotii si temeri sunt firesti Tanta Craciunescu asa am avut si eu prima data! Dar m-am distrat de minune intr-un grup de oameni frumosi . Toate cele bune tuturor si sa ne vedem cu bine in cat mai multe excursii!
Constanta Craciunescu:
Buna , Maria
Asi dori daca se poate, sa merg impreuna cu tine cu masina ta, daca nu s-au ocupat locurile .
Nu stiu daca pe acest forum pot lasa datele de contact , nu stiu cum se procedeaza , te rog ajuta-ma , cum putem sa luam legatura
M-am uitat si pe alte forumuri si nu am vazut date de contact , nu doresc sa gresesc cu ceva
In rest ,de abia astept saptamna din paradisul Deltei .
Tanta Craciunescu
Neti:
Buna,
Neti sunt. Fac parte din grupul Delta Dunarii 21-25 august.
Locuiesc in Bucuresti.
Mi-ar face placere sa ma alatur unui grup care pleaca din Bucuresti. Ma gandesc sa plec catre Tulcea cu tren/autobuz.
:-)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă