Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta in paradisul Deltei Dunarii 21 - 25 august 2019
Constanta Craciunescu:
Buna Gariel ,
Scuze , am gasit nr tau de telefon , era pe forum .
Se vede ca am emotii ,
O zi buna ,
Tanta Craciunesu
Iselin:
Buna tuturor! Sunt Mirela din Tr. Severin.
Dacă poate vreunul dintre colegi sa mi plateasca si mie taxă de rezervație sau acel permis de care vorbește Gabriel , deoarece sunt condiționată de transportul in comun si probabil ajung la limita. Telefonul meu; 0727464030. Multumesc
Iselin:
Am rezolvat cu permisul. Multumesc , Nety!
Gabriel:
Cinci zile in Delta Dunarii cu peisajele unice, canale si lacuri, pasari,plante,sate pescaresti,oameni ai Deltei, povesti dobrogene,varsarea Dunarii in Marea Neagra,apusuri si rasarit de soare pe lacuri,Sulina, Sf.Gheorghe,Mila 23,Letea,seri cu atmosfera deosebita,party, muzica live la chitara, veselie, socializare & more- Multumim tuturor pentru participare !!!!!
Constanta Craciunescu:
Delta Dunarii a fost o experienta unica ,
O lume mirifică, un paradis al naturii , un labirint de lacuri si canale , paradisul pasarilor.
Am fost condusi de D-nul Bogdan , gazda noastra de la Obretin , prin aceast paradis al naturii .
Am mers zilnic cu barca pe canalele Dunarii , pe lacuri , pe garle , printre plauri , nuferi albi si galbeni , pe grinduri si dune de nisip , in toate locurile apele apar ca niște ochiuri de oglinzi ce strălucesc din vasta întindere de stuf sau printre zăvoaiele răzlețe de salcie , pana la doua din cele trei locuri in care Dunarea se uneste cu Marea Neagra ( Sulina si Sf Gheorghe )
Am fost in cea mai veche rezervație naturală a României, declarată din anul 1938, Padurea Letea , dar si pe pământul nou creat , Insula K sau Insula Fericirii localizată în Marea Neagră, în golful Musura ( un habitat natural in care cuibareasc zeci de specii de pasari , o limbă de nisip cu o lungime de 7 km și o lățime de 80 de metri, a început să se contureze în urmă cu 10-15 ani, iar acum cinci ani au apărut și primele forme de vegetație )
In toata acesta calatorie , vedetele au fost pasarile ,colonii de pelicani pescuind impreuna cu cormoranii , lebedele sfioase care isi invatau pui sa zboare , egretele si stârcii parca pregatiti de o sedinta foto ( stateau nemiscate la marginea apelor sau pe un ciot de lemn care iesea din ape ) , dumbravencele care ne-au insotit pe tot drumul la Letea , berze , gainuse de balta , rate , randunici , si altele .
Ceeace am vazut si experientele traite in cele 4 zile petrecute in Delta Dunarii cu greu pot fi redate prin cuvinte sau prin obiectivul aparatului foto.
Am mai fost in Delta , dar niciodata nu am avut o experienta atat de complexa si de frumoasa . Oare ce iti poti dori mai mult !
Da, am uitat sa va spun , nu am trait experienta intepaturilor de tantari , o spun cu bucurie ! In perioada cat am stat la Obretin a batut vantul si nu au fost deloc tantari , nici dimineata si nici seara .
Admosfera a fost destinsa ,din prima zi am devenit un grup de prieteni , veseli , persoane de calitate , marea majoritate am ramas in continuare prieteni .
Gabi Lala , insotitorul de grup , o persoana speciala , un mare iubitor de natura ne-a ajutat sa ne indeplinim toate dorintele , ii multumim!
Asi avea multe lucruri frumoase de spus despre grup dar inca sunt coplesita de frumusetea Deltei .
Nu atasez fotografii , Gabi Lala a facut acest lucru si ii multumim ,
Am vrut sa va scriu cateva in impresiile mele dupa prima iesire cu Singles Champ.
O excursie organizata intr-un loc mirific , in inima Deltei, in care oameni speciali ca D-nul Bogdan Tudor , gazda noastra de la Obretin , Gabi Lala , insotitorul de grup si membrii grupului au facut ca totul sa fie special .
Tanta Craciunescu
Navigare
Du-te la versiunea completă