Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019

<< < (24/25) > >>

wonderland:
Super imagini, @oli!!!

costi31:
Eiii...dragilor si am ajuns si la excursia nr. 3 cu S.C.& T.  *|*
Desi am avut emotii si mi-a fost teama la inceput , va spun sincer ca in realitate lucrurile stau cu totul altfel si chiar daca vremea a fost capricioasa am reusit sa cunosc oameni veseli , fara griji si fara probleme ( ca la 20 de ani  ;) ) Mi-am luat clasa...ce sa mai ...si la dans si la drumetit , pt. ca eu nu am urcat pe munte a doua zi din cauza vremii cam mohorate la inceput dar usor , usor , a iesit si soarele , in schimb am avut program alternativ  :giggle:
Inainte de toate vreau sa multumesc Lidiei , Andrei ,  Bogdan , Pensiunea Gentiana , si organizatorilor care ne-au oferit conditii exccelente de cazare , masa , plimbari , Fetelor care m-au initiat la dans  :bow:  :smitten: si Dan ! Va puup , toate cele bune !  O0
Imediat cateva foto  :D

costi31:
Deci cum am ajuns , ne-au primit frumos cu gustarele la pensiune si ceva tarie , si-am plecat intr-o scurta plimbare la o manastire sa ne luam si binecuvantarea divina  :D

Dupa petrecerea de seara , a doua zi punctul de plecare pe munte... toti au plecat cu mici exceptii  :D

Manastirea Suzana

Cam asa era imaginea din spatele pensiunii cu caprioare si un rau...

Bineinteles ca a fost si petrecere ... s-a dansat  ;)

costi31:
Ultima zi Canionul 7 Scari pe care il recomand tuturor  :thumbup:
Este spectaculos , practic este foarte bine gandit amenajat totul , se merge pe cursul unui rau...

Si apoi la intoarcere , foarte usor , relaxant, prin padure pe carare  ::)

Dupa care ne-am oprit la capat am mancat ceva si ne-am luat La Revedere , fiecare cu directia lui de mers... doar atunci am avut un moment de regret  :-\
Cineva s-a mai dat si cu tiroliana , trebuie sa mai revin... :D
Dar ne vom revedea cu prima ocazie !   :kissing:  :thumbup:

costi31:
Pentru cei care vor fi veseli si la anu' mai pun cateva foto ...  :)

Hai si cu mancarele....sa nu spuneti ca nu v-am zis !  :giggle:

Eu va mai pun poze si alta data dragilor , doar sa fiti voi pe faza !  :D O0

Urmariti forum-ul cu atentie , Va urma !  :kissing: *|* :applause:

Lidia multumesc din nou ! Cei care organizati , Va multumesc ! As mai merge ca mi-au ramas multe de facut.... :kissing: :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă