Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 10 - 12 mai 2019
Olive:
--- Citat din: costi31 din Miercuri, 08 Mai 2019, 19:58 ---Pt cist dam cu oliv oil si trece... are actiune antibacteriana ! :giggle:
Seara faina , eu am multa treaba :flori:
Si nu vreau sa ma salveze nimeni , dar am observat ca nu facem glume pe/aici... si totusi nu am inteles de ce ? :thumbdown:
--- Terminare citat ---
Costi, eu sunt Olive Oyl, dar sunt a lui Popeye the Sailorman. Sa știi cu care Olive vorbesti și sa nu te incurci in ulei. 😉 Seara faina și abia astept sa ne vedem.
GeorgetaBerbec52:
Buna ziua, imi pare rau dar trebuie sa renunt la transportul din Bucuresti.
Plec vineri dimineata cu masina personala, daca este cineva din Braila sau Galati care doreste sa calatoreasca cu mine astept un semn.
Georgeta Berbec
Telefon 0744795727
oli:
Si iata ca s-a mai incheiat o actiune Singles Camp. S-au realizat toate jonctiunile cu toti pasagerii f bine, cabana f frumoasa , curata, mancare buna , oaspeti amabili, foc de tabara, cerb, petrecere cu sofer Bogdan f bun dj.
Toti participantii au avut chef si voie buna si dor de duca pe munte.
Vremea parea ca nu tine cu noi, dar Lidia, ghidul, avea tot timpul in tolba o solutie de back up. Dar ploaia s-a oprit, negurile s-au ridicat( au stat asa doar sa testam echipamentul) si ne-au lasat sa admiram in voie padurile, golul alpin,peisaje minunate, care ne-au incarcat bateriile. Canionul 7 scari a fost si el f spectaculos.
oli:
oli:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă