Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019
Dana Hd:
multumesc, Bon Voyage :) macar m-am linistit ca nu am deschis lista degeaba :applause:
Dana Hd:
Cristina V. : te poti inscrie pe lista microbuzului care pleaca din Sibiu. Copiezi lista existenta, si iti adaugi numele la final. Asa stii ca ai transportul asigurat.
Alexandru : la fel poti face si tu, iti lasi masina...undeva(Alba Iulia, Sibiu) si alegi microbuzul.
Din experienta va spun ca transportul in comun e mult mai distractiv decat cel cu masina. Cel putin la intors :) Si te duce direct la destinatie :)
Voicu Mihaela Dana:
Buna!
Vreau si eu sa merg. M-am inscris pe site. Mai e liber locul? Pot sa fac plata maine? Si cu transportul din București cum fac? De unde se ia autocarul?
Mulțumesc.
Ciaglic Alexandru:
Dana, evident ca transportul cu microbuzul, ar fi mult mai plăcut. Te rog să-mi spui unde pot parca, astfel încât parcarea in Sibiu, sa nu ma coste mai mult decât excursia. Întâmplător, prin natura serviciului/profesiei ptr mine, ca geolog/geotehnician, distantele nu contează. Contează insa, siguranță locului unde pot sa-mi parchez in siguranță mașină. Multumesc
Cristina V.:
--- Citat din: calin s din Marți, 09 Iulie 2019, 13:01 ---Transport SIBIU:
1. Daniela D. - din Hateg
2. Simona A. - din Sibiu
3. Rodica M. - din Caransebes
4. Petrascu G
5. calin s - din Orastie
6. Cristina V.
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă