Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019
admin:
Ma bucur mult mult de tot ca v-a placut, ca ati vazut acele locuri exceptionale, ca ati fost dupa cate inteleg un grup minunat. Asta conteaza cel mai mult pentru asta se lucreaza in agentie in special. Mai scapa din pacate si cate cineva care nu are ce cauta pe aici, dar asta este inerent. Aparenta inseala uneori si persoane care par a fi ok sunt atat de ciudate in comportament, atat de solicitante pentru noi, pentru insotitori si obositoare pt voi. Mergem insa asa cum mai spus spre o seminchidere a usilor spre club, dupa ultima Cappadocia am decis ca accesul sa fie mult mai greu in grup si ca filtrarea va fi mult mai dura.
Ati fost multi oameni faini pe care ii cunosc acolo si asta conteaza enorm. Faptul ca stiti spiritul SC influenteaza si explica mult si celor noi....Va imbratisez cu drag!
magda68:
Multumesc din suflet pentru asa zile minunate.
tommi_f1master:
Fiind la prima participare, pot spune ca am plecat din Bucuresti cu oaresce indoieli. Dar mi s-au risipit dupa vreo 10 minute cand am inceput sa radem cu pofta acolo in spatele autocarului, iar dupa vreo ora deja am trecut la cantece...de drum :dance:
N-are rost sa spun ca dupa prima petrecere, deja cam ne-am imprietenit cu totii, iar drumetiile din zilele urmatoare au fost cu atat mai placute :worship:
Locurile pe care le-am vazut au fost absolut superbe si descoperirea lor a meritat "cearta" cu fiecare fibra musculara din final.
Multumesc tare de tot tuturor celor care au participat si au organizat aceasta minunata plimbare 💗
Navigare
Du-te la versiunea completă