Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019
Carmen Patrascu:
Buna ziua, sunt Carmen P. Ma înscriu și eu pe luată celor care pleacă din București (de fapt pe mine ma colectați la Pitesti)
Mulțumesc
viorica samoila:
Draga Carmen, inscrierea pe listele de transport se face in urmatorul fel:
Inscrierea la transport se face DOAR pe forum, nu sunand in agentie, nu trimitand Email-uri. Cu 30 de zile inainte de excursie se vor deschide 2 liste una pentru Bucuresti si una pentru Sibiu, in care va veti inscrie, individual (nu adaugati de altcineva). Inscrierea se face prin preluarea cu copy/paste a ULTIMEI LISTE (altfel ii lasam pe unii inscrisi pe dinafara) si adaugarea numelui si a initialei prenumelui, precum si a locului de urcare (conexiune). Evident ca pentru a putea posta pe forum, este nevoie sa aveti cont de utilizator, ceea ce v-am recomandat tuturor la momentul inscrierii in grup.
Bine ai venit in SC. ;)
Cogi:
Buna dimineata!
Sper ca pe lista de transport din Bucuresti Ioana C. sunt eu.Daca nu, reinnoiesc cererea de a fi adaugata.Multumesc!
O zi frumoasa!
Maria O.:
Buna ziua! Dacă sunt persoane din Piatra-Neamţ, Iaşi sau alte localităţi apropiate Bacăului, mă ofer să merg cu maşina mea.
Maria O.:
Şi totuși, nu înţeleg. Se pare că există o variantă de plecare din Iaşi, pe 31 iulie?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă