Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului si distractie! 1 - 4 august 2019

<< < (29/30) > >>

Tania55:
O excursie minunata, cu oameni minunati si cu Lidia care ne-a organizat atat de bine !   :kissing: 
Eu m-am simtit exceptional.
Multumim si soferului Bogdan, stiti voi pentru ce   ;)
Am primit pozele, multumesc si ... Dana, cu drag imi doresc sa te reintalnesc, poate la Iasi in 4 octombrie sau la Revelion.  :-*

Onix:
Tania draga.....Iași să fie, mare bucurie ca te-am revazut! Gigi ai perfectă dreptate, Cheile Nerei sunt spectaculoase. Cuvintele sunt sărace pentru a exprima frumusețea acelor locuri. Oameni faini, locuri superbe! Profesionalismul Lidiei nu a fost o surpriza pentru mine, am mai fost cu ea și cu siguranță voi mai merge ! A fost ” nebun de frumos”  :flori:
P.S. Febra musculara nu face decat sa-mi aminteasca placut ceea ce am trait acolo !

Ciaglic Alexandru:
Prima excursie: traseu peste așteptări de spectaculos, exact
pe gustul meu iar atmosfera, gratie participantilor...cu si mai mult peste asteptari!

Ciaglic Alexandru:
 Rugăminte: din neatenție, am plecat din Cheile Nerei, fara febra musculara. Cum am plătit, totuși, același preț, rog pe cei cu surplus, să-mi trimită si mie, prin curierat. Ma angajez sa plătesc transportul. Mulțumesc de înțelegere!

getaravi13:
Buna dragilor,

Eu de azi ma simt mult, mult mai BOGATA .
Ochii mei s-au bucurat de privelisti incantatoare, picioarele mele au parcurs un traseu lung si spectaculos-un record pt rezistenta mea, increderea in mine a crescut dupa ce am trecut cu succes peste toate "balcoanle" de pe traseu  :yeah: si am petrecut timp de calitate cu oameni frumosi si veseli.
Am amintiri frumoase ce vor dainui peste vremuri si stiu ca oricand voi trece prin Iasi, Bacau, Birlad, Braila, Resita, Constanta,Targoviste,Carei, Slobozia, cineva se va bucura sa bem o bere impreuna si sa povestim   :thumbup:

Multumiri Lidiei pt TOT si in special pt inspiratia de a face Cheile in prima zi  :worship: :kissing:
Multumiri lui Bogdan pt ca ne-a dus si ne-a adus in maxima siguranta si pt ca a fost un DJ extraordinar  *|*
Aaaaa si pt  BEREA aia grozava cu care ne-a asteptat la capatul traseului  :worthy: :worthy:

Multumesc Gigi  Cindea pentru ca faci posibile astfel de momente.

Va imbratisez cu drag pe toti si sper sa  ne intalnim cat mai curand. :) :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă