Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019
Sunny:
Buna dimineata, eu am zis ca vin cu masina insa la acest moment nu stiu sigur daca voi mai putea merge in aceasta excursie. Iertare celor care se bazau pe mine. :worthy:
Cel tarziu pana vineri, anunt. :bow:
Nina Petre:
Salutare,
singura variantă ok în acest moment, așa cum a precizat și agenția, rămâne organizarea cu mașinile personale, bineînțeles cei care au și care sunt dispuși să facă asta. Anunță aici câte locuri au și doritorii se înscriu. În felul ăsta ne cunoaștem, ajungem la timp pentru drumeția din prima zi, fără să plecăm de-acasă cu noaptea în cap iar costurile sunt cu totul altele.
delia:
In situatia in care nu sunt suficiente masini si fiecare se descurca cum poate pana in Sibiu, poate se gaseste o solutie in ceea ce priveste transportul din sibiu pana la locatie, asa cum a mentionat agentia. Eu am sunat la pensiune si mi s-a spus ca nu exista mijloace de transport in comun, singura solutie sunt taxiurile. Si cred ca o sa coste mai mult taxiul, dacat drumul Bucuresti -Sibiu. Sau vorbim intre noi sa ne cuplam la taxiuri.
Sunny:
Buna dimineata :flori:
eu nu mai pot participa la aceasta excursie. :tomato: :tomato:
Daca e cineva interesat sa preia locul meu, lasati mesaj aici. :worship:
CristinaMirelaD:
Bună Sunny,
Sunt interesata sa preiau locul tău
Sună-mă te rog pe nr. 0741652763
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă