Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe rachete de zapada in drumetie si la o masa de stana. 22 - 24 februarie 2019
narcisburaga:
Salut, eu am anuntat ca nu mai ajung si probabil locul meu e liber. Daca cineva mai a vrut sa vina si nu a mai avut loc, poate mai are o sansa. Va rog sa intrebati.
dana_dana:
buna ziua
Cand se va comunica pe FORUM de unde/cu ce masina/la ce ora vom pleca din Bucuresti? Am vazut ca sunt doar 12 persoane inscrise pe lista de transport si ca deja nu mai sunt locuri disponibile, deci probabil, acestia suntem ... doar 12. Banuiesc ca se va organiza un transport chiar si pentru 12 persoane. Am vazut ca cineva a propus impartirea cheltuielilor daca nu se inscriu 16 persoane. Sunt perfect de acord cu varianta aceasta.
Multumesc
o zi frumoasa
Bon Voyage - interne:
Buna ziua,
Am analizat posibilitatea inchirierii unui microbuz de 20 locuri ( mai mic nu exista ), iar costul transportului ar fi 180 lei/pers dus/intors.
(dupa cum bine stiti in costul microbuzului intra si diurna+cazare sofer). Sugeram gruparea pe masini personale sau ultima solutie ar fi sa ajungeti la Sibiu pana la ora 12, iar de aici vom gasi o solutie sa fiti transportati pana la locatie.
dana_dana:
multumesc pentru raspuns.
Eu nu dispun de masina personala, prin urmare, daca are cineva un loc disponibil, ma inscriu deja pe lista :)
o zi frumoasa!
Lila:
Buna ziua !
Vin si eu cu urmatoarea propunere:am putea calatori cu trenul pana la Brasov si de aici sa organizeze agentia un transport cu microbus pana la locatie. Noi cei din Constanta am ajunge la ora 10.40,iar cei din Bucuresti pot calatori cu acelasi tren.
Personal sunt de acord si cu transportul cu microbus propus de agentie.
Tuturor,o zi buna !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă