Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (14/27) > >>

emanuela25.sv:
Am inteles ca nu e nimeni din Moldova. Eu vin cu masina, din Falticeni-Suceava, daca e cineva pe traseul spre Sighisoara anuntati-ma.

DINESCU DEORGETA:
Buna ziua,
Numele meu este Georgeta Dinescu si vreau sa stiu daca figurez pe lista  excursiei de la Sighisoara din 1-3 martie.
Vreau de asemenea precizari in legatura cu ora si locatia de unde se pleaca -din Bucuresti.
Va multumesc!

DINESCU DEORGETA:
Numele meu este Dinescu Georgeta, am achitat excursia de la Sighisoara  din 1-3 martie 2019.Vreau sa stiu daca figurez in lista si detalii despre ora si locul de plecare din Bucuresti. Va multumesc

admin:
Georgeta, in urma inscrierii si platii trebuia sa primesti un Email de confirmare a platii. Ai verificat, l-ai primit? Aceea este confirmarea ca esti pe lista.

Despre transportul din Bucuresti, citeste te rog ceea ce s-a scris pana acum pe forum pe acest topic.

DINESCU DEORGETA:
Va rog sa-mi confirmati daca figurez pe lista de transport din Bucuresti, de unde se pleaca si la ce ora?
Am primit confirmarea  ca figurez in lista, dar nu inteleg cum este cu transportul.Vin din Jud. Calarasi si vreau sa stiu daca am loc in transportul cu autocarul din Bucuresti.
Va multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă