Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (15/27) > >>

wonderland:
Georgeta, ti-a raspuns deja Admin.
1. Daca ai achitat si ai primit email de confirmare a platii, esti pe lista de participanti in excursie.
2. Ia-ti un pic de timp si citeste prezentarea excursiei si ce s-a mai scris legat de transport.
Rezumat - transportul pana la destinatie nu este, nu a fost nicicand inclus. Nu sunt suficiente persoane inscrise pentru organizarea transportului din Bucuresti.
Ce solutii sunt - vezi citind cu rabdare ce s-a scris deja, sau la informatii gara/autogara.

Relax and enjoy!

marian1204:
Georgeta.. exista solutii de plecare dinspre Bucuresti spre Sighisoara! In prima instanta, Cristian T spunea ca are locuri disponibile. In alta ordine de idei, solutia aleasa de mine si inca o persoana a fost sa cumparam cate un bilet dus-intors, Bucuresti-Sighsoara, cu plecare spre Sighisoara vineri la ora 07.30 (vom ajunge in jurul ore 13) si revenire spre Bucuresti, din Sighisoara, duminica la ora 14.30 (ajungem in jurul orei 20). Plecarea din Bucuresti se face de la autogara C&I de pe Ritmului.

cristian t:
Georgeta poti merge cu mine. Doar sa ajungi la o ora rezonabila in Bucuresti sau sa vii de seara si sa dormi la vre-o ruda.

emanuela25.sv:

Nu am primit confirmare daca sunt sau nu pe lista la actiunea de la Crit. Sper sa fiu.

marian1204:

--- Citat din: emanuela25.sv din Duminică, 24 Februarie 2019, 15:53 ---Nu am primit confirmare daca sunt sau nu pe lista la actiunea de la Crit. Sper sa fiu.

--- Terminare citat ---

Nici eu nu am primit vreun email de confirmare dar cred ca este irelevant acel email atata timp cat nu am platit nici un avans pentru acea miniexcursie. Banuiesc ca vom primii confirmarea, verbal, dupa ce vom ajunge in Sighisoara si ne vom caza la hotel ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă