Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (7/27) > >>

wonderland:
Exista doar vreo doua comportamente fara...scapare. Dar nu e cazul vostru si la alea Gigi nu prea da avertismente.  >:D
In rest, eu doar va tin pe drumul...lin, cu chestii din astea plictisitoare.  :strambatura: Dar utile pentru incepatori.  :angel:
N-am inteles ce e cu fatucile tale. Eu le-am interpretat asa: ca eu stau cu bata si tu arunci cu ladita de rosii la indemana. :applause:

cristian t:
Doar prima parte ai intuit-o oarecum. Nu se referea la tine ci la reguli care trebuie respectate. Nu am mai intrat de o vreme pe forum si nu stiam ca au aparut asa multe reguli. A doua cu rosiile era despre mine.  :)

Sunny:
Buna dimineata  :smitten:

1. Catalina, Ploiesti
2. Cristi T, Bucuresti
3. Simona I (Sunny), Bucuresti

gata, m-am conformat   :bow:

wonderland:

--- Citat din: cristian t din Joi, 07 Februarie 2019, 08:26 ---Nu am mai intrat de o vreme pe forum si nu stiam ca au aparut asa multe reguli.

--- Terminare citat ---

:faint: Cristian t, dar de cand n-ai mai intrat? Daca te uiti, regulile alea au ca data de postare decembrie 2011. Intre timp n-au prea aparut reguli noi. :bully:   :tomato:

Sunny,  :kissing: :thumbup:

cristian t:
Nu am stiut de ele pina acum.  :slap: In necunostinta de cauza am folosit Quoteul destul de des in trecut mai ales cind erau multe mesaje. E drept ca, curatam partea citata reducind-o la ce era esential ptr raspuns. Promit sa nu mai fac.  :worthy:
Chiar se folosea recomandat la listele ptr transport.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă