Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (6/27) > >>

Sunny:
Oops iar am comis-o  :fight: m-am inscris pe lista altfel decat trebuia  :hammer:   :giggle: :worthy:
Despre costum, inca nu stiu, am in vizor un centru care inchiriaza costume, programez o vizia acolo si vad ce ma atrage *|*

cristian t:

--- Citat din: Sunny din Miercuri, 06 Februarie 2019, 14:12 ---Oops iar am comis-o  :fight: m-am inscris pe lista altfel decat trebuia  :hammer:   :giggle: :worthy:
Despre costum, inca nu stiu, am in vizor un centru care inchiriaza costume, programez o vizia acolo si vad ce ma atrage *|*

--- Terminare citat ---
Stai linistita regula este facuta ca sa nu fie incurcatura cu cei cu acelasi prenume. Sunny e destul de original.  :)

Sunny:
na, acum vei fi tu mustrat, pentru ca....citat  :magic: :strambatura:
multumesc pentru incurajari  :)

wonderland:
cristian t, nu te contrazic. Sunny e original, si Sunny e originala! Sunt convinsa ca si costumul tau va f unul original.  ;)
Dar,  in agentie se ia ultima lista completata si se verifica dupa numele cu care completezi formularul de rezervare, op-ul etc.  :strambatura:
Si, da, evita sa dublezi mesajele. Butonul citat nu e pentru cand raspunzi la ultimul mesaj citat.

Intra pe link - sa vezi cateva recomandari...tehnice: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.0.html

Nu lasati pe ultima suta de metri treaba cu costumele. Ele sunt un factor determinant pentru atmosfera si felul in care o sa va simtiti la aceasta actiune. :)

cristian t:
O sa ma uit pe regulament, :knuppel2:, ca sa nu gresesc Doamne fereste. :tomato:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă