Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
AUGUSTA:
Merge cineva din zona Lugoj la Sighisoara?
emanuela25.sv:
Am trimis toti bani pentru aceasta excursie dar am inteles ca nu mai sunt locuri. Cum as putea sa imi recuperez banii? Sunt tare suparata ca ratez dar asta e.
admin:
Imi pare rau ca esti dezamagita. Asa se intampla la evenimente de genul acesta intotdeauna pe ultima suta. De aceea tot scriu eu: cine isi doreste sa participe sa se inscrie si sa achite avansul din timp, altfel nu o sa mai gaseasca locuri. Din agentia s-a specificat pe site de cateva zile: mai sunt doar 3 locuri pentru baieti. Deci inscrierile la femei erau inschise, iar cele care s-au inscris dar inca nu au achitat trebuie sa se opreasca. Ocuparea locurilor se face in ordinea platii avansurilor. Rezervarile au ramas deschise, pentru ca astfel cei doritori nu s-ar mai fi putut inscrie.
O sa-ti recuperezi banii fara probleme, dar acum trebuie sa intelegi ca in agentie este in aceste 2 zile foarte foarte mult de lucru, cu atentie maxima, pe plecarile Tailanda si Vietnam - Cambodgia. Trebuie sa lasam si lucrurile clare si rezolvate pentru inca 2 excursii care se vor desfasura, pe perioada cat suntem plecati. Eu ma intorc doar la jumatatea lui februarie, dar Samiza se intoarce pe data de 2 februarie, ea este singura care decide din platile in banca, asa ca scrie atunci in agentie si evident ca ti se vor returna banii.
emanuela25.sv:
Eu am crezut ca avansul platit pe 28 dec este pentru a ocupa un loc, dar poate nu am citit eu cu atentie regulile. Sper sa vin alturi de voi in alta excursie. Ma gandesc si va transmit. Dar de acest carnaval chiar imi pare rau.
admin:
Emanuela, spune-mi te rog, cine ti-a transmis ca nu ai locul pe care l-ai achitat? Eu am intrebat acum in agentie si esti pe lista de participanti. Se vede o plata de 200 lei facuta in 27 decembrie, probabil ca cealalta nu s-a contabilizat inca. Deci ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă