Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019

<< < (2/27) > >>

admin:
La actiunile noastre participa persoane din toata tara. Nu stiu sa fie vreun loc din care sa nu vina.

emanuela25.sv:
Asta e bine. Sper sa fie si acum persoane din zona Moldovei, poate sa am cu cine veni. Dar mai e timp pana atunci.

Dantes:
Gigiiii a fost super Revelionul!!!!!

Sunt Dan de la Brasov/Bucuresti.
Intrebare: daca vin cu prietena mea se ni cazam la hotelul de langa voi, ne primiti la evenimentul de Carnaval? Nu trebuie decat sa adaugati doua locuri la o masa, contra cost, desigur.
Mai sunt cativa inscrisi la eveniment care insista sa petrecem impreuna. Cred ca ii stii.  ;)

Te rooooooog!  :'(

admin:
Cat de mult te apreciez Dan, cat de simpatic imi esti, cat de mult as vrea sa nu dezamagesc gasca faina la care te referi, cat de mult urasc sa refuz, trebuie sa tin cont de regula din Singles Camp: nu pot participa persoane care nu (mai) sunt single. Stii cate perechi formate aici mi-au cerut sa vina in continuare? Zeci, poate peste o suta. Si lor le-am raspuns, asa cum trebuie s-o fac si in cazul tau, NU. Evident ca poti trece pe acolo, ca ii poti intalni, dar nu poti participa, fiind acum intr-o relatie. Imi pare tare, tare rau ca trebuie sa-ti raspund printr-un refuz. Sentimental as zice da, dar principial, este nu.  :-[

Dantes:
Am inteles... deci trebuie sa ma despart de mandra... asta este.  ;D

Bine Gigi, vom trece doar in vizita.
Ne vedem la Sighisoara!

Calatorii placute pana atunci! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă