Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Istanbul si Insulele Printeselor. Minivacanta de 1 Mai 2019
costi31:
Daniela .... :love: :smitten:
octavsor:
Daniela, multe multumiri pentru toate povestile spuse si grija pe care ai avut-o de noi!!! Am descoperit o Turcie pe care nu o stiam.
danieladimitrescu:
Multumesc tuturor participantilor la aceasta excursie, ati fost un grup minunat!
Ma bucur daca am starnit curiozitatea voastra de a descoperi unele dintre fatetele diamantului turistic - Istanbul!
Vom continua cu Singles Camp in a descoperi si alte fatete ale acestui oras fabulos.
De asemenea, va astept cu drag si in alte destinatii!
Va urez sanatate, zile frumoase si servici usor!
Daniela
Irina L:
Multumesc Daniela si Singlescamp pentru aceasa excursie. Insotiti si ghidati de Daniela am intrat intr-o lume colorata, pestrita, un adevarat furnicar, cu multe magazinase, terase, cofetarii care te imbie cu tot felul de arome care-ti lasa gura apa. Am incercat mancarea lor specifica care a fost delicioasa, atat la coltul strazii cat si la terase/restaurant, dar peste tot am intalnit oameni atenti la nevoile tale, bucurosi sa-ti ofere tot ce au ei mai bun. Ne-am plimbat, am mers cu tramvaiul, am mers cu vaporasul, cu trasura, am incercat narghileaua, am baut cafeaua turcesca , am mancat gozlemele,am incercat ayranul. Am participat la o seara internationala in care granitele lumii au disparut, dansand impreuna, simtinandu-ne bine . Insotiti de povestile Danielei am intrat in lumea lui Suleyman Magnificul si Hurrem, am asistat la nasterea Turciei moderne cu Atatürk, am incercat sa inteleg putin cultura turca si felul lor de a trai. Multumesc grupului si Danielei ca m-au ajutat sa creez amintiri frumoase in acesta excursie
rodidoina:
Multumesc Singles Camp si, in special, Danielei pentru experienta extraordinara pe care am trait-o la Istanbul. Cand am ales aceasta excursie stiam ca totul va fi deosebit cu ea si cu povestile ei minunate si nu m-a dezamagit nici de aceasta data.
Am descoperit acest oras trepidant, cu viata lui moderna impletita cu relicvele istorice, prezente pretutindeni. Totul infrumusetat de povestile Danielei despre sultani, printi, printese si povesti de iubire si de ura.
Am descoperit aromele orientului si am gustat tot felul de bunatati: gozleme, ayran, pide, kataif si irezistibilele aripioare la jar pe care le-am mancat langa bazarul de condimente *|*. Am dansat si cantat alaturi de turisti din toata lumea la petrecerea de pe vasul Orient Bosphorus, alunecand noaptea pe sub podurile luminate ale Bosforului si ne-am lasat fascinati de ritualul magic al dervisilor rotitori. In concluzie, o excursie minunata!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă