Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada, drumetie montana si "Fuga lolelor" de la Agnita 25 - 27 ianuarie

<< < (9/14) > >>

florin69:
Bun venit Sebastian!  Ce bine ca ai aparut! Eram singurul barbat de pe lista, ma cam panicasem !!! :giggle: Acum m-am mai linistit.... :thumbup:

Liviu123:
Buna! Eu ajung dinspre Intorsura Buzaului prin Brasov spre locatia din Sibiu, singur cu masina personala, daca doreste cineva sa mi se alature, am 4 locuri libere. Pentru detalii, tel.0721364157. O seara frumoasa!

Miha-ella:
Buna dimineata si o saptamâna super!😊
Intrebare celor cunoscatori:

Daca plecarea este pe Pitesti si locul de unde se pleaca este Mol Pacii (b-dul Iuliu Maniu nr 194.
Si, la intoarcere venim pe Ploiesti..

Unde va fi punctul de debarcare? Cap de linie, adica😊
Multumesc!

Bon Voyage - interne:

INFORMATII TRANSPORT:

Plecare  Ora 07:00 (Intalnire ora 6.50) –  Statia de benzina MOL Pacii. Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu 194
TRASEU: Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu
Nume si nr telefon SOFER: BOGDAN 0753/ 878454
Nr Masina:

Pentru conexiuni, va fi nevoie sa anuntati agentia, iar pentru ora sa luati legatura cu soferul.

CRISS TINA:
 ;)bun  gasit  tuturor....ce mult  mi as  dori  sa ajung   si eu..insa daca este  cineva  care nu mai poate  ajunge din anumite  motive...acesta este  nr. meu...0747570533
CRISS TINA

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă