Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada, drumetie montana si "Fuga lolelor" de la Agnita 25 - 27 ianuarie

<< < (10/14) > >>

VERONA:
Bună, tuturor!

Prietena mea nu mai poate participa la acest eveniment, dacă există cineva care dorește acest loc, rog să se adreseze direct agenției. Mulțumesc frumos!

Lista transport Bucuresti

1. Miha-ella
 2. Lumi66
 3. Olivia B
 4. Ileana F
 5. Monica F
 6. Violeta S
 7. Florentina Negru
 8. Cristina Lazar
 9. Cristina Ionescu
10.Luci Simion
11.Rodica I
12. Marioara S
13. Florin I.
14. Angela T
15. Gabriela P.
16. Verona .P
17. Sebastian P.
18. Carmen L.

krondia:

--- Citat din: CRISS TINA din Luni, 21 Ianuarie 2019, 21:56 --- ;)bun  gasit  tuturor....ce mult  mi as  dori  sa ajung   si eu..insa daca este  cineva  care nu mai poate  ajunge din anumite  motive...acesta este  nr. meu...0747570533
CRISS TINA

--- Terminare citat ---

Cristina, se pare ca ai noroc, vorbeste cu agenția

Rodica_I:

--- Citat din: Iatan din Luni, 03 Decembrie 2018, 13:40 ---OK Pentru "Pasi in zapada....." cum ne intoarcem in Bucuresti? Eu sunt din Constanta si as veni pana in bucuresti cu transport propriu, vin la Sibiu ca masina voastra si cu ce ma intorc?

--- Terminare citat ---
Iatan, daca mai intri pe forum, lasa un numar de telefon  si te lamurim noi cei din Constanta  ;) ..sau suna tu la 0723/830444

Sebastian:
Buna celor din Cta !

Eu voi merge cu masina la capitala, joi noaptea va fi plecarea . Mai am doua locuri libere pt cei care nu si-au gasit cu ce sa ajunga.
Ma puteti contacta pe mobil 0722,31,31,53 .

Rodica_I:
Doamne ce galagie pe aici , cate discutii ::), aaa va pastrasti pentru intalnirea de maine  ;)

Dragilor si dragelor azi fiind "Ziua Unrii" , noi fiind cazati la un han propun "participantilor galagiosi" ca maine seara  sa avem ca vestimentatie macar o ie  ;)
Sa incingem o hora a unirii ca tot suntem adunati din toata tara

La multi ani!  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă