Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera in paradisul apelor de smarald. 8 - 15 septembrie 2019
Ade:
Buna tuturor,
Si eu m-am inscris pentru aceasta super croaziera si abia astept!!! :yeah: Este pentru mine a doua actiune Singles Camp! Prima a fost in 2017 in Maramures si a fost superb!!! ❤
Sa speram ca ne vom aduna cat mai multi si vom forma un grup frumos si unit! 😊
Pe curand,prieteni dragi! 🤗
octavsor:
Buna tuturor!
M-am inscris si eu in excursie, am prins loc in a doua guleta. Pentru mine este a doua iesire cu singlescamp. Sper sa ne petrecem momente frumoase pe mare! :)
Enescu Nicoleta:
Buna
Ma numesc Nicoleta.
M-am inscris pe a doua guleta
Vreau sa ne cunoastem, sa ne distram si sa putem uita macar pentru 7 zile de stresul care ne inconjoara.
Imi doream de mult sa merg in aceasta croaziera, iubesc apa, si locurile frumoase, imi place sa calatoresc si sa descopar locuri noi, ghinionul meu este ca nu am cu cine.
Dar acum, am gasit. *|* *|* *|*
klaudia:
Va saluta Claudia,
Astăzi m-am înscris si eu in a 2-a Guleta..... Cu siguranța va fi o croaziera minunata! Sa ne vedem cu bine si pofta de distracție! *|*
Necula Mihaela:
Gigi,
Uitandu-ma pe orarul de zbor al Companiei Pegasus, mai precis zborul PC 362 in directia Bucuresti Otopeni-Istanbul Sabiha Gökçen (ma refer la plecarea din 08.09.2019), am constatat ca s-a modificat ora de plecare din Bucuresti Otopeni. Decolarea este programata la ora 12:55 si aterizarea la ora
14:15. Noi in program la orarul de zbor avem trecute urmatoarele date: PC362 8 septembrie Bucuresti Otopeni 12:05 - Istanbul 13:30.
Cred ca este necesar sa modifici ora de intalnire a grupului pe aeroportul Henri Coanda, care initial era prevazuta la ora 09.45 am
Have a nice day! :bow:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă