Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera in paradisul apelor de smarald. 8 - 15 septembrie 2019
admin:
Mihaela, multumesc, dar eu astept intotdeauna de la agentie schimbarile de zbor si doar cand am comunicarea oficiala schimb si anunt. Am rugat-o pe Samiza sa intrebe la Pegasus, daca programul ramane sau s-a schimbat intre timp.
admin:
Da, asa este am primit din agentie confirmarea ca intre timp zborul a suferit modificari, asa cum comunicasem ca se poate intampla.
Deci zborurile noastre vor fi:
ORAR DE ZBOR:
PC 364 8 septembrie Bucuresti Otopeni 17:05 - Istanbul 18:25
PC2294 8 septembrie Istanbul 20:15 - Dalaman 21:35
PC2287 15 septembrie Dalaman 12:50 - Istanbul 14:00
PC363 15 septembrie Istanbul 15:05 - Bucuresti Otopeni 16:25
Ca urmare am schimbat si ora de intalnire cu insotitorul de grup: 8 septembrie ora 14:30, aeroportul Henri Coanda, Plecari Internationale, in zona din dreapta fata de cum intrati, vis a vis de Cofetaria Lavazza.. Urmariti acest topic de forum, pentru eventualitatea unei modificari de zbor. Singurul loc in care se fac anunturile, se dau informatiile si detaliile este acest topic.
Maria-Claudia:
Buna ziua, legat de înscrierile pt Guleta 2... Ce ne puteti spune???
admin:
Astazi se decide in agentie. Am inteles insa ca nu s-au inscris suficienti pt a doua goeleta. Discutia a fost dimineata, urmeaza sa primesc dupa amiaza raspunsul care urmeaza sa va fie comunicat si personal.
Maria-Claudia:
Multumesc foarte mult!!!
Păcat... ;((
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă