Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera in paradisul apelor de smarald. 8 - 15 septembrie 2019
Lucia D:
--- Citat din: Necula Mihaela din Vineri, 23 August 2019, 12:53 --- Draga Lucia D,
Ai citit mesajul scris de Gigi (admin), pe forum? Din pacate pentru cei care s-au inscris pe goeleta 2 (s-au strans prea putini doritori) si nu s-au ocupat locurile. In cosecinta nu se mai organizeaza plecarea anul acesta, pentru cei inscrisi pe goeleta 2. :((
--- Terminare citat ---
Multumesc mult Mihaela,
Se pare ca am fost prima inscrisa pe goeleata 2 asa ca m-au transferat pe prima cind cineva a renuntat, am aflat azi .YAY ! Deabea astept mai ales ca am schimbat un bilet de avion ca sa pot merge in vacanta asta . Astept cu bucurie sa ne cunoastem si sa petrecem zile minunate in acel paradis.
Necula Mihaela:
Draga Lucia D,
Ma bucur ca vom merge impreuna in aceasta superba croaziera in paradisul apelor de smarald. *|* *|* *|*
Daca vrei mai multe detalii pana la plecare, iti las numarul meu de mobil (0722990624). :bow: PS. Abia astept sa ne cunoastem! :dance:
Have a nice day!
cristian t:
Inteleg ca noaptea nu avem alimentare cu curent electric asa ca nu pot sa utilizez device-ul anti apnee in timpul somnului. Asa ca sa nu uitati dopurile ptr urechi! :sorry:
admin:
Lumea doarme pe punte de obicei, este mult mai placut si inedit! Iar curent, cu exceptia noptilor in care se acosteaza in golfuri si insule, o sa aveti curent electric, vasul este bransat la tarm.
cristian t:
Mersi ptr precizare. Atunci o sa imi iau aparatul cu mine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă