Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera in paradisul apelor de smarald. 8 - 15 septembrie 2019

<< < (6/9) > >>

Ade:
Buna tuturor,   :smitten:

As vrea sa va intreb daca functioneaza cardurile noastre bancare acolo(visa),in cazul in care dorim sa le folosim(la țărm,bineinteles) si daca putem scoate bani de la bancomat!

Va multumesc si abia astept sa ne cunoastem si sa ne distram impreuna!!!

:dance: *|* :yeah:

Necula Mihaela:

Buna Ade,

In Turcia se poate utiliza de asemenea foarte bine si cardul. Sunt acceptate VISA, MASTERCARD/EUROCARD, AMERICAN EXPRESS pe care le puteti folosi  la hotel, la benzinarii, la magazinele de suveniruri, la restaurante etc. Am gasit un link "ghidul turistului: BANI ÎN CĂLĂTORIE!", poate te ajuta. https://fincombank.com/ro/spargalka-dla-turista-den-gi-v-putesestvii/
   Nu e necesar sa avem lire turcesti la noi. Ei datorita devalorizarii monedei turcesti foarte mult, cu strainii se vor exprima mai mult in euro. Si dolarii sunt la cautare, mai ales la cumparaturi. Ei oricum calculeaza imediat paritatea si apreciaza rapid pretul in toate monedele acestea, lire, euro si dolari. Chiar intreaba cum vreti sa platiti?  Excursiile optionale si bauturile, consumatia pe vas se platesc in euro. De asemenea in aeroport Istanbul, Dalaman, porturi, magazine, etc. putem plati tot in euro, dolari sau lire turcesti. 1 euro = 6,46 lire turcesti.
   Parerea mea personala, este bine sa ai la tine si bani cash (euro sau dolari).
   Spor la pregatirea bagajelor! *|* :yeah: :dance:

Necula Mihaela:

Am citit ce scria Gigi (admin), la prima croaziera organizata in Turcia in anul 2015

" De data asta desi in general recomand card, acum va spun insa ca este nevoie de cash. Pt ce aveti nevoie si cum sa va socotiti bugetul: mesele sunt incluse in tarif, dar asa cum v-am comunicat deja bauturile sunt extra. Se vor achita cash la check out. In privinta banilor: este bine sa schimbati Euro in Lire Turcesti pentru mici cheltuieli, la o casa de schimb care nu are comision (sa intrebati inainte sa schimbati) si inca un amanunt sa numarati banii in fata vanzatorului."

Ade:
Multumesc frumos,Necula Mihaela!
Sunt foarte utile informatiile! Voi avea grija sa am la mine atat cash,cat si cardul pentru orice eventualitate! :)

Lucia D:

Multumesc mult Mihaela.

Esti un inger si te voi suna zilele astea pe What's up din Portugalia.

O saptamina plina de bucurii

L

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă