Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Lovech – distractie, plaja si vizite in "Orasul de Liliac" 19 - 21 iulie 2019
Zaharia Mihaela:
Multumesc foarte mult Daniela!esti o persoana deosebita :love: !! :flori:A fost foarte frumos ,nu mi-am inchipuit ca pot sa ma relaxez alaturi de niste oameni pe care abia i -am cunoscut *|* !!!A fost deosebit!!!!recomand sa incercati astfel de excursii singles camp !!!nota 10 grupul a fost minunat,peisajul deosebit ,inghetata delicioasa :D *|*
pinkpanthere:
Buna tuturor celor din singles, si staff-ului care se ocupa de noi
Excursiile in compania Danielei sunt extrem de relaxante. Pentru mine, cel putin, care locuiesc in Bucuresti imi place foarte mult sa evadez la bulgari. E mai aproape, sosele mai putin aglomerate iar locurile in care mergem sunt mai neasuprite de turisti. Daniela se pricepe la destinatia Bulgaria (astepram Belgia, la anul), iar gruprile cu care am fost pana acuma au fost chiar faine. Acuma ... se mai intampla sa se strecoare si cate un personaj nelinistit printre noi. Dar, nicio grija ... se autoelimina. Multumesc tuturor celor care se gandesc la cei singuri atat de frumos ... :flori:
danieladimitrescu:
Multumesc tuturor pentru parerile frumoase si incurajari. Datorita voua imi mentin entuziasmul si dragostea de a impartasi povesti, calatorii si experiente turistice. Imi face mare placere sa fiu in mijlocul grupului si sa gustam din tot ce este frumos, natura, experiente culinare si sa ne cunoastem, sa impartasim impresii.
Multumesc grupului minunat de la Lovech, unde am cunoascut persoane ce mi-au imprimat energie pozitiva si alaturi de care am petrecut zile frumoase. Va multumesc daca ati inteles cum vad eu Bulgaria, verde, verde, verde si cu atmosfera Turciei rurale, cu mancare gustoasa si cu ospitalitate tracica, in spiritul vlahilor frati Asan. Am in pregatire Plevna, in continuare pentru Bulgaria, ca sa continuam cu povestile istorice dar si cele romantice medievale.
In ceea ce priveste Belgia, sunt nerabdatoare sa ma insotiti la Bruxelles in 13-17 august 2020 la Covorul de flori, care se face o data la doi ani, poate si cu vizita de data aceasta la Anvers, Brugges sau Oostende, la Marea Nordului. Fetele de anul acesta stiu, am fost cu tramvaiul Kustram pe malul Marii Nordului impreuna si a fost minunat.
Iti multumesc si tie Pinkpantere, ma bucur ca te alaturi mereu grupurilor mele, te astept cu drag la Covorul de flori din Belgia.
Va urez tuturor o vara frumoasa si numai zile bune!
pinkpanthere:
Vineeee ... fataaa! Scoate "oferta" :... Boss! :whistle: *|*
pinkpanthere:
Ah ... cum era sa uit: daca nu ma astepti cu Kamenitza in aeroport, nu vin! Prietenii stiu de ce ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă