Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Lovech – distractie, plaja si vizite in "Orasul de Liliac" 19 - 21 iulie 2019

<< < (6/8) > >>

krondia:

--- Citat din: Cristina73 din Marți, 02 Iulie 2019, 20:12 ---Buna, Lia, da, eu sunt din Brasov.
Nu putem vorbii pe mail, sau pe alte retele, nici la telefon, pentru ca asa este specificul acestui grup. Va trebui sa ai rabdare sa ne cunoastem cu totii la punctul de intalnire, apoi, dupa excursie, putem lega prietenii, putem schimba nr de telefon, adrese de mail si altele... :)
Dar te asigur ca totul este ok, insa este absolut normal sa ne conformam regulilor grupului si anume sa vorbim aici, pe forum.

--- Terminare citat ---

Cristina,  schimbul de contacte este permis in vederea organizarii calatoriei impreuna cu alti participanti la o actiune. Este mai placut si uneori mai ieftin, mai ales ca veniti din acelasi oras.
 Nu este permis schimbul de contacte in orice alta situatie.

LiaI:
Buna Cristina, sper sa vezi mesajul, trebuie sa ma familiarizez cu forumul. Pana acum am trimis mesaje de pe telefon si este mai greu sa vad tot.Te intrebasem in ideea de a ne grupa cumva, pentru ca nu avem cum ajunge la acea ora in Bucuresti.
Nu stiu cum sa fac, inca nu m-am inscris, mai sunt 3 locuri, dar nu stiu cum voi putea ajunge.

ANCUTA66:
Buna Cristina, sunt din Cluj si m-am inscris in aceasta excursie. Din intamplare voi pleca din Brasov in 18.07, cu trenul dar nu stiu cu care si ma voi caza la Daniela  inainte si dupa excursie. Am inteles ca faci la fel. Daca vrei sa calatorim impreuna din Brasov suna-ma la tel. 0741196722. O seara frumoasa.

ANCUTA66:
Buna ziua tuturor! Din pacate excursia la Lovech s-a terminat. A trecut așa repede..... Prima mea excursie cu SC. A fost excepțional. Am intalnit oameni foarte frumosi, deschiși, sociabili  încât nici o clipă nu m-am simțit singura dar in acelasi timp am avut si liniste si libertate.  Acest grup minunat a fost insotit de Daniela care pe langa frumoasele prezentari ale traseului a fost tot timpul atentă sa ne fie bine. Bogdan, șoferul ne-a făcut călătoria cat mai plăcută si fara evenimente. Multumesc tuturor pentru aceasta minunata iesire. Deja le astept pe urmatoarele. Zile frumoase.

admin:
Bravo, un grup fain inteleg! Asta ma bucura enorm si da din nou incredere Danielei. Avea nevoie de asa ceva!  :) Grupul este extrem de important, atat de mult conteaza calitatea omaenilor, modul lor de a interactiona, de a se comporta, pentru ca face mai mult de 50% dintr-o excursie.

Cat de faina sa fie excursia, cat de bine sa fie pregatit totul, conteaza mult cu cine mergi...Am avut acum cateva zile bucuria sa primesc un mesaj de la o noua pereche formata in Singles Camp. Isi petrec luna de miere in Ischia, acolo unde au fost in prima lor experienta impreuna cu mine. M-am gandit imediat de ce acel loc...Si raspunsul a venit imediat:

"Ceau Gigi,
Salutari din Ischia unde am revenit cu mult drag impreuna cu .... care te saluta si ea! Pentru mine a fost cred ca cea mai frumoasa excursie cu Singlecamps ... poate fiindca a fost prima mea excursie cu voi,... poate datorita grupului super fain cu care am fost impreuna si locurile minunate pe unde ne-ai dus... ❤️👍 ... ce amintiri faine...
Multumesc draga Gigi! Sper sa ne revedem cu bine!
.... te pupa si ea!"

Cel care mi-a scris aceste cuvinte a fost in mai multe excursii cu mine. Poate mai faine decat cea in Amalfi&Ischia&Capri&Napoli. Eu am fost acelasi, entuziast, atent si responsabil. Poate ca un pic mai batran... ::) :) Totul a fost foarte bine pregatit ca de fiecare data si totusi acea excursie a fost preferata lor. Da, poate pt ca era prima oara, dar motivul principal, acela pe care il amintesc si ei sunt oamenii, cei cu care au fost atunci in vacanta. Imi amintesc si eu cu drag de gasca aceea nemaipomenita. 

De atatea ori cad dezamagit cand aud de cate cineva care se trezeste ca "prostu' in porumb" cu comentarii, cu tabieturi si nevoi de te si miri cum omul ala mai poate sta cu picioarele pe pamant, cum de nu incepe sa pluteasca impoderabil... :-[ De nu stiu cate mi-am spus ca trebuie sa inchid portile Singles Camp si sa pastrez, filtrat, doar pe cei care sunt acum aici...De zeci de ori mi-am propus sa nu ma mai enervez, sa nu ma mai las afectat...Si sa ma uit doar in fata, ca acesti oameni care-ti zdruncina increderea, te demotiveaza, te fac sa mai dai un pas in spate, dispar de la sine, ca un praf stelar, meteoritic...Ca personaje de genul asta nu conteaza...Sa ma uit doar la miile de oameni faini care s-au strans aici, sa ma motivez de reusite, de cuvinte asa sunt ale Ancutei...

Cu siguranta Singles Camp&Travel va merge mai departe, va mai bucura inca multi oameni de aici incolo!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă