Arhiva > Arhiva
Piese de teatru
maria171:
multumesc
vorbim dupa paste
almi_gabi:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 29 Martie 2010, 21:02 ---...... as dori sa iti spun ca daca esti decisa sa vezi o piesa buna de teatru, eu ma pot oferi sa cumpar bilete. Sunt o persoana de incredere, parolista. Am mai fost la piesa Asteptandu-l pe Godot, la T. National - f.buna, Regina mama - la T.National-f.buna, Neintelegerea-la T.National - f.f.trista....., Uzina de placeri S.A. -T. Nottara-o piesa buna. Numai bine, iti doresc o seara frumoasa, linistita
--- Terminare citat ---
Am vazut Regina Mama - la Teatrul National - o comedie placuta sustinuta de doi artisti de mare calibru -Olga Tudorache si Marius Bodochi.
Daca ma primiti ma bag si eu la un teatru cu voi fetelor.
:D
luciamanta:
--- Citat din: awana din Joi, 01 Aprilie 2010, 21:06 ---
--- Citat din: luciamanta din Luni, 29 Martie 2010, 21:02 ---...... as dori sa iti spun ca daca esti decisa sa vezi o piesa buna de teatru, eu ma pot oferi sa cumpar bilete. Sunt o persoana de incredere, parolista. Am mai fost la piesa Asteptandu-l pe Godot, la T. National - f.buna, Regina mama - la T.National-f.buna, Neintelegerea-la T.National - f.f.trista....., Uzina de placeri S.A. -T. Nottara-o piesa buna. Numai bine, iti doresc o seara frumoasa, linistita
--- Terminare citat ---
Am vazut Regina Mama - la Teatrul National - o comedie placuta sustinuta de doi artisti de mare calibru -Olga Tudorache si Marius Bodochi.
Ma bucur nespus de mult ca esti o iubitoare de teatru, acest lucru inseamna ca esti o persoana sensibila, deosebita. O sa consult programul teatrelor si in functie de piesele care se vor juca, o sa te anunt neintarziat. Paste Fericit, sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si ganduri bune!
--- Terminare citat ---
luciamanta:
--- Citat din: awana din Joi, 01 Aprilie 2010, 21:06 ---
--- Terminare citat ---
Duminica,11.04.2010, la Teatrul Nottara, ora 19.30, va juca piesa de teatru "Aniversarea"; vineri, 09.04.2010, la Teatrul National, Sala Amfitreatru, ora 19.00, va juca piesa "Egoistul" cu Radu Beligan. Te gandesti, te orientezi si te decizi daca doresti sau nu sa vezi unul din aceste spectacole. Imi cer scuze daca te-am deranjat, daca am fost prea indrazneata. O seara buna
--- Terminare citat ---
carmentoma:
De pe 9 pana pe 11. 04. 2010 awana e cu noi la Sibiel! Deci pica din start!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă