Arhiva > Arhiva
Piese de teatru
luciamanta:
As dori sa stiu ce piese de teatru ati mai vazut in ultimul timp? Eu am fost ultima data anul trecut. Am vazut multe piese de teatru: "Cum gandeste Amy?"-f.frumoasa, "Cum iubeste cealata jumatate?" -f.f.f.f frumoasa, "Scandal la opera"- comedie f.f.reusita, etc. De multe ori as dori enorm sa merg la teatru si nu am cu cine merge. Sunt trista din acest punct de vedere. Numai bine
almi_gabi:
Am vazut de curand piesa "Cafeneaua" - la teatrul Masca, un muzical italian.
Actiunea se petrece intro cafenea in Italia unde soseste o americanca care impresioneaza toti obisnuitii cafenelei.
Este o comedie placuta!
maria171:
si eu vreau sa o vad dar nu pot face rost de bilete
tu de unde ai luat?
almi_gabi:
--- Citat din: maria171 din Luni, 29 Martie 2010, 11:21 ---si eu vreau sa o vad dar nu pot face rost de bilete
tu de unde ai luat?
--- Terminare citat ---
Maria eu le-am castigat la un concurs.
luciamanta:
--- Citat din: maria171 din Luni, 29 Martie 2010, 11:21 ---si eu vreau sa o vad dar nu pot face rost de bilete
tu de unde ai luat?
--- Terminare citat ---
Buna seara. Imi cer scuze daca te deranjez, as dori sa iti spun ca daca esti decisa sa vezi o piesa buna de teatru, eu ma pot oferi sa cumpar bilete. Sunt o persoana de incredere, parolista. Am mai fost la piesa Asteptandu-l pe Godot, la T. National - f.buna, Regina mama - la T.National-f.buna, Neintelegerea-la T.National - f.f.trista....., Uzina de placeri S.A. -T. Nottara-o piesa buna. Numai bine, iti doresc o seara frumoasa, linistita
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă