Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Culori, arome si zile la ocean 20 - 29 septembrie 2019

<< < (2/6) > >>

Dite:
Buna ziua,
Prezentarea excursiei in Maroc prin itinerarul descris si imaginile asociate m-au consvins sa ma inscriu. Am platit si avansul. As vrea sa comunic cu ceilalti participanti, aici pe forum, dar se pare ca nu prea sunt postari, deocamdata. Astept cu entuziasm calatoria, sper sa fie pe masura asteptarilor. Va fi prima mea vizita pe continentul african. Va salut si va doresc numai bine,
Dite

Dite:
Buna ziua,

Se pare ca nimeni nu vrea sa intervina pe forum  :( . Desi de accesat se acceseaza in fiecare zi pagina, se vede dupa trafic.
Se apropie data plecarii in Maroc si am inteles ca grupul este deja format, dar... cine mai vine????
Scuzati-mi nerabdarea sa va cunosc, dar am impresia ca o sa fie foarte frumos :)
Va salut!

admin:
Da, din pacate lumea nu intelege utilitatea foarte mare a forumului. Nici pentru informare, nici pentru comunicare si nici macar pentru socializare. Aici lumea se poate prezenta inainte de excursii, se poate infiripa un dialog care sa se dezvolte ulterior in offline. Daca m-ati intreba pe mine, eu as fi tare curios sa vad cu cine merg, as face un schimb de pareri, de sfaturi, de ganduri...Asa cum era aici in SC acum 5-10 ani. S-a intamplat insa la un moment dat ca un val nu a transmis urmatorului spiritul acesta de comunicare, undeva lantul s-a rupt...

Imi pare rau, imi pare foarte rau de asta...Mi-as fi dorit mult ca grupul acesta activ care s-a strans si inchegat aici in SC sa fie mai intimizat, mai aproape de ideea de Singles Camp, sa se scrie inainte de excursii, sa se impartaseasca dupa...Tot mai mult seamana acum cu un Singles Travel, nu mai e un camp, adica o mare tabara. De aceea am si introdus acest nou modul si concept in proiect.

In ultima vreme ma gandesc tot mai mult sa desfintez forumul si sa implementez o platforma monologa, doar de informare. Incercarile mele si a insotitorilor de grup de a genera aici o stare de continuare post - excursie s-a lovit de indiferenta, motivatii si chiar ironii. Unii au senzatia ca indemnurile de a scrie pe forum sunt pentru a primi laude, pentru a se scrie "ce bine a fost", pentru a ni se multumi. Daca asta s-a inteles, eu ce sa mai zic? :-[ :-\ ??? Decat ca imi pare rau.

S-au facut grupuri si grupulete dupa excursii pe whatsapp, se formeaza prietenii pe facebook. Foarte bine, excelent, asta arata ca actiunile noastre au rezultat. Dar corect si fidel ar fi sa existe si aici ceva. Un gand, un sfat pentru cei de anul viitor, o fotografie...Exista excursii dupa care nu apare nimic, dar nimic. Nici nu stii daca oamenii aceia s-au intors sau nu din calatorie...Uita ca la randul lor le-au fost utile comentariile dinainte, ceea ce s-a scris pe forum. Dupa fiecare excursie eu cel putin mi-am exprimat toata bucuria de a calatori cu voi, de a vedea locuri minunate. Am povestit, am pus poze. Incepand insa cu excursia din Portugalia, din care tocmai m-am intors, mi-am propus sa ma opresc. Am auzit ca unii inteleg ca este...reclama!  :crazy2: :uglystupid2: Doar eu scriind acolo, ar putea poate indica o astfel de intentie. Si atunci de ce sa-mi mai folosesc timpul alegand fotografii, incarcandu-le pe un site, luandu-le de acolo one by one si inserandu-le aici. Si povestind, povestind. Nu vreau sa intru in ridicol. Mai bine folosesc timpul pentru altceva...mai util.

PGabriela:
DITE  - - Aceeasi situatie si pentru Grecia. Suntem trei oameni din 30 care am scris un cuvintel si plecam peste o zi. TRIST!

MAC:
Pentru ca am timp, pentru ca sunt cu gandul la vacanta, mai rasfoiesc.
Gigi, reclama...e pentru carcotasi.Altfel, cred ca impresiile din partea ta sau a paricipantilor sunt f utile.In afara de timp si resurse, de dorinte mai vechi/noi, este necesar sa intelegem daca o destinatie chiar ne atrage in vreun fel.De exemplu, eu nu m-am gandit niciodata sa merg in Madeira sau Azore.Postarile de pe forum au avut un cuvant de  spus . :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă