Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Culori, arome si zile la ocean 20 - 29 septembrie 2019
PGabriela:
CORECT! Mac-ule.
Pentru mine a fost la fel. Tocmai aceste disctutii libere mi-au atras privirea spre cateva actiuni. Am ajuns in locuri unde nici nu indrazneam sa visez ca am sa ajung vreodata :)
Oana Ghimbovschi:
Buna,
ca nou venita in acest grup si pentru prima data participanta la o excursie, sunt putin mirata ca nimeni nu scrie nimic, nimeni nu are nicio intrebare legata de excursie, de oameni. Nu la asta m-am asteptat.
M-am gandit si eu ca deja oamenii se cunosc, s-au format grupulete si sper si eu sa gasesc macar o persoana cu care sa vorbesc...oricum voi avea cu mine niste prieteni buni: una-doua carti si niste seriale de pe Netflix.
Nu imi fac griji ca nu ma voi distra sau ca nu imi va place, abia astept sa vad inca o tara foarte colorata.
In rest, abia astept sa plecam!
PS: si eu am accesat zilnic pagina. Acum stiu sigur ca dupa luni urmeaza marti si dupa august septembrie >:D
Dite:
Ma bucur ca mesajul meu de dimineata a provocat reactii :applause:
Multumesc frumos, admin si PGabriela, pentru raspunsuri.
Forumul nu trebuie desfiintat. A fost o idee foarte buna crearea conceptului de singlescamp, care inseamna mai mult decat single travel. Mie imi pare rau ca l-am descoperit relativ recent (comparativ de cand exista). Aceasta va fi a doua mea participare la o calatorie cu membri clubului. As fi mers in mai multe, dar perioadele mele de vacanta sunt fixe si se limiteaza la luna august si sfarsitul lui septembrie. Dar poate vor urma mai multe de acum incolo.
Salutari de la Galati!
Dite:
Buna, Oana Ghimbovschi! Ma bucur de cunostinta. Eu sunt Dite, din Galati si voi participa in excursia in Maroc. Observ, din primul tau mesaj aici, ca avem ceva in comun: si eu mi-am propus sa iau cel putin o carte cu mine. De citit seara si pe plaja din Agadir. Sper totusi ca vom avea un program suficient de intens pentru a nu fi nevoie de o biblioteca intreaga de luat cu noi.
Intrebari legate de excursie am mai multe. Punand deoparte pe cea privind "oare cu cine voi imparti camera?", ma intrebam daca prizele din Maroc sunt la fel ca la noi? Ca daca nu, trebuie sa luam cu noi un adaptor. Dar de care? Stie cineva ce fel de prize sunt in hotelurile in care vom dormi? Apoi, ma intrebam daca e recomandabil sa luam si o palarie de soare cu noi sau gasim acolo, ca macar la plecare sa nu fie un bagaj incomod?
Da...deja am intrat in febra pregatirilor *|*
Ady:
Buna, sunt Ady
Si eu "pandesc" de o buna bucata de vreme forumul :)
De abia astept aceasta excursie...visez de mult la ea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă