Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Marocul, Atlanticul, palmieri si farmecul dunelor de nisip 9 - 17 aprilie 2019

<< < (2/7) > >>

admin:
Marocul nu este doar o tara a aromelor si culorilor ci si a muzicii...Imi place tare mult cea berbera, acordurile acelea care aduc a Mali music...

www.youtube.com/watch?v=297klwcKKmI

admin:
Agadir, perla Atlanticului. Locul in care o sa poposim pentru plaja si baie...Hotelul de acolo, acelasi in care stam de cativa ani, este magnific!

www.youtube.com/watch?v=BweHQyEbrdA

admin:
Marrakech, cunoscut ca si "Perla Sudului" sau "Orasul Rosu" sau "Orasul lui Dumnezeu". Localizarea lui exceptionala la poalele Muntilor Atlas, nu departe de Ouarzazate "Poarta Desertului", locul de unde plecau si unde reveneau caravanele cu camile spre Mali.

A fost capitala imperiala, stralucirea sa atragand personalitati ai lumii politice, artistice, mondene. Este locul in care a locuit mult timp Majorelle, inventatorul celui mai frumos albastru ce exista pe pamant, a stat si creat YSL, s-a bucurat de atmosfera, de clima si de culorile sale unice, artizanul victoriei impotriva nazismului, Churchill.

Koutubia, cu silueta ei parca feminina, Jamaa El Fna - poate cel mai efervescent loc din lume, Gradinile Majorelle, oaza lui YSL si Chez Ali - spectacolul pe care l-ai vedea de 100 de ori si tot nu te-ai plictisi.

www.youtube.com/watch?v=YCdP2z0NjhI

Topcian Florica:
Buna ziua tuturor!

M-am inscris si eu in excursia pentru Mroc....cred o minunata destinatie si.... as dori daca se poate, sa comunic cu cei dintre dumneavoatra care sunteti in aceiasi situatie cu mine.
Am tot verificat pe aici.... sa vad daca identific vreo conversatie pe tema.....excursiei in Maroc din luna aprilie dar....nu am gasit inca nimic. Poate nu am stiut unde sa ma uit....
As fi profund recunoscatoare daca, cine va gasi de cuviinta sau ar avea disponibilitatea sa-mi raspunda, astfel incat ....sa putem comunica aici si afla noutati sau detalii cu privire la aceasta excursie.
Va multumesc si va doresc o zi.....senina...de bucurie plina!    *|* *|* *|*

wonderland:
Te-ai uitat bine, aici ar trebui sa se infiripe conversatiile pe tema excursiei. Dar, sa stii, ca se mai intampla, mai ales la aceste excursii externe si...exotice, sa nu apara conversatii. Lumea se pregateste in tacere, se rezerva pentru...excursie.  :flori: Totusi, daca ai intrebari,  sau daca vrei sa postezi informatii, ceva ce ai aflat sau stii despre locurile pe care le-ai vizitat, ori sa impartasesti din emotiile pregatirilor...nu ezita. Vei fi un model pentru ceilalti. :thumbup: :strong:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă