Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Marocul, Atlanticul, palmieri si farmecul dunelor de nisip 9 - 17 aprilie 2019
Ana_Maria:
Salut! M-am inscris la aceasta excursie, pare forte interesanta si abia astept!
Intrebare - sper ca nu tare idioata - despre data sosirii. In descriere scrie: "TK 618 15:40 CMN – IST 22:15 si conexiune 19 APR TK1041 00:15 IST – OTP 01:25 (20 APR)"... 20 aprilie?
E cumva o eroare, sau imi scapa mie ceva...?
E important pentru mine, trebuie sa imi rezerv bilet avion Bucuresti-Iasi, că-s di la Iaș.
admin:
Ana-Maria, iti raspund acum, la intoarcerea in tara. Asa cum anuntasem pe forum, am fost plecat in Cuba cu grupul SC&T si am avut acces foarte limitat sau uneori deloc la internet. La revenire, incerc sa raspund tuturor intrebarilor de pe forum si Email.
Am schimbat si informatia aceasta este pentru toata lumea, zborul de pe Turkish pe Air France. Programul de zbor este foarte apropiat. Motivul este schimbarea aeroportului din Istanbul. Poate ati aflat, in data de 6 aprilie toate zborurile care erau pe Ataturk trec pe noul aeroport, am inteles ceva gigantic. Datorita acestei schimbari am fost anuntati ca e nevoie sa dormim o noapte intermediara la Istanbul (pe care o achita linia aviatica). Ar fi fost ok daca avem o zi INTREGA sau macar JUMATATE la dispozitie, dar am fi ajuns seara, cand nu mai puteam vizita nimic si plecam dimineata. Deci numai trambaleala inutila de bagaje. Am preferta alta solutie, sa renunt la ei si sa fim transferati pe Air France.
Am modificat deja pe site si forum noile zboruri. In situatia ta, da este vorba de sosire a doua zi, in 18 aprilie (in jur de ora 01.00 noaptea).
Intre timp am mai facut o schimbare, am rezervat o alta tabara de corturi, partenerul nostru mi-a transmis posibilitatea unui upgrade gratuit...si nu-l puteam refuza, mai ales ca aceasta tabara este si mai apropiata...Gasiti informatia prezenta acum pe forum si site si despre noua tabara de corturi. Acum este in categoria Luxury.
sultana:
Buna seara,
In sfarsit reusesc si eu sa intru pe forum.. M-am inscris pt Maroc 9-17 aprilie si de-abia astept sa ajung acolo in siguranta ( ma refer la avion). De mult planuiesc aceasta excursie si uite ca se va intampla.. Apropo , eu sunt din Iasi... mai merge cineva de aici? Parca am ""vazut"" o persoana Ana Maria ? Sau ma insel? Poate planificam un transport in comun, sa ne impartim emotiile? Ce parere aveti?
Ana_Maria:
Salut, Sultana. Ai citit foarte bine.
Di la Iaș' mă deplasez.
De plecat, plec cu câteva zile mai devreme, vizitez niște prieteni la Capitală.
De întors, aș rezerva bilet avion Buc-Iaș' pt. 18 april, pe la 8 (și ceva...?) cred că este, dimineața, daca tot ajungem la 1 noaptea din vacanță.
Daca dorești, ne putem ține de urât în aeroport. :))
sultana:
Buna, Ana-Maria
Eu prefer autocarul. Stiu ca sunt cateva curse direct Iasi-Otopeni si invers dar nu sunt f sigura, trebuie sa ma interesez. Imi e f frica cu avionul, daca am alt mijloc de a ajunge la destinatie aleg altceva.Oricum poate mai vorbim. O seara buna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă