Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 27 august - 1 septembrie 2019
PlusUnu:
Bună tuturor !
Lucica, suntem doi excursioniști din Galați, plecăm în jur de ora 12.00 de acasă, cu un autoturism. Scuze pentru răspunsul întârziat. Dacă îți schimbi opțiunea cu transportul, 0740750724. Dacă nu, îți urăm drum bun !
Mimi:
Buna , informatiile legate de autocar si sofer suntt trecute pe prima pagina . Abia astept sa ne vedem.
admin:
Multumesc Mimi! Il mai repet eu o data mai jos, cu urarea de drum bun, vreme si oameni faini!
INFORMATII TRANSPORT:
Nume si nr de telefon sofer: Bogdan - 0756/ 070783
Nr de inmatriculare masina: B 589 NEW
Intalnire 26.08.2019, ora 19:30, Bucuresti, in fata Liceului Sincai, vis a vis de statia de metrou Tineretului. Plecarea va fi la ora 20:00.
Rainbow24:
Multumim organizatorilor, dar mai ales indrumatorilor grupului Samothraki, din august, pentru profesionalism, inspiratie, asumare si ingaduinta ezitarilor, a pasilor nesiguri si a altor emotii inerente montaniarzilor amatori motivati, veseli si frumosi! Ati fost minunati, iar experienta a fost la superlativ! Chapeau! 🏆
Dana din Bacau!
Mimi:
Ei , da .Asa vacanta sa tot ai ! Mare si munte pe alese , zau asa . Sa te trezesti de dimineata si sa te gandesti de vrei pe un sezlong sa lenevesti sau daca vrei ( de te mai tin puterile ) in varf de munte sa te urci.Si daca nu vrei nici una , nici cealalta ,un vaporas abia te-asteapta ca sa te plimbe-ocol in jurul insulei .Iar daca esti in grup asa frumos cum am fost noi , pe seara sa te-aduni cu totii la autocar si sa tot schimbi impresii , pana cand , la hora brusc esti invitat .Si vezi atunci masinile cum trec,se mira si aplauda si se intreaba "oare cum sa fac si eu , la fel de bine sa ma simt ? "
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă