Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 27 august - 1 septembrie 2019
Mimi:
P.S. Aviz entru colegii din Septembrie : controale medicale si antrenamente neaparat , sa nu vi se intample cum mi s-a-ntamplat ,cand strazile din Chora m-au avertizat ca , pentru mine , Fengari (anul asta) e de neurcat ...
betty:
Buna,
Cu greu mi-am revenit ( si nu pe deplin, inca) dupa experienta oferita de organizatorul (Gigi) si ghizii acestei excursii (Iulian, Gusti si Bogdan). Am descoperit plajele salbatice si marea, care pana acum nu mi-au fost prietene dar care acum ma fac sa imi schimb atitudinea. A fost multa veselie si voie buna (in autocar, pe trasee, pe plajele insulei etc) dar a contat foarte mult si grupul. Desi au fost cateva persoane noi, eu cred ca s-au / au fost integrate bine in profilul SC si sper ca vor mai veni in actiunile viitoare. Va doresc, tuturor, o toamna blanda si va multumesc pentru timpul petrecut impreuna! Va imbratisez cu drag (mai ales pe cei pe care nu am mai apucat cand ne-am despartit)! Betty.
Mimi:
Help me , va rog frumos. Nu mai stiu sa pun poze pe forum.....
:-[
Necula Mihaela:
Draga Mimi,
Gasesti pe forum la rubrica "Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice", intra in subforum "Postare imagini in corpul mesajului" si gasesti mai multe metode. :bow:
O seara placuta!
PGabriela:
Mimi, dai clic dreapta pe Căsuța de scris. Apoi în josul paginii apare Un plus albastru -clic. Ai optiunea de alegere pt o poza sau mai multe poze. Le incarci una cate una si postare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă