Arhiva > Arhiva

Legislatie

<< < (2/6) > >>

marcutza:
nu ma deranjezi deloc @anamama13 :)

imi pare ff rau pt lipsa jobului, din pacate bazele de date le facem singuri si daca aud ceva cu care sa te pot ajuta pt o eventuala posibila angajare cu siguranta ca te voi anunta.
imi pare rau...:(

anamama13:
hm... nasol, lipsa masinii... daca vrei, mai putem face niste teste cu a mea... si vezi ca acum are ANAF masini foarte bune la preturi reduse, din alea confiscate... ( masinile... hi,hi,hi... )

anamama13:
multumesc... o zi buna...

luciamanta:

--- Citat din: marcutza din Duminică, 28 Martie 2010, 11:13 ---Legislatie

eu sunt lider de sindicat administratie publica locala. cu ce te pot ajuta @luciamanta ?

--- Terminare citat ---

Sindicatul din care fac parte - eu sunt unul dintre vicepresedintii acestuia-, e afiliat la CSDR. Sindicatul ar dori sa inainteze CSDR-ului o propunere de modificare a Legii 188/1999 privind Statutul Functionarilor Publici, propunere care asa cum cred eu, va trebui sa aiba avizul Consiliului Economic si Social. Pentru acesta initiativa legislativa ar trebui convocata Adunarea Generala, in cadrul careia sa se hotarasca oportunitatea unei asemenea actiuni. Sindicatul nostru ar dori sa obtina un anumit spor. Ce demersuri ar trebui facute in sensul acesta? Urmeaza ca in cursul zilei de maine, sa ma intalnesc cu un expert contabil care sa incheie un contract de prestari servicii fiananciar-contabile cu sindicatul nostru. In alta ordine de idei, se poate incheia protocol cu CNPAS pentru bilete de odihna si tratament, numai in conditiile in care sindicatul are reprezentativitate? Cum aveti voi organizata activitatea? Fiecare vicepresedinte are un domeniu al lui de care raspunde? Ce face un secretar general? La noi tine evidenta membrilor de sindicat, intocmeste procesele verbale ale Biroului Executiv, ale Adunarilor GeneralE, redacteaza si semneaza hotar[rile BEX si ale AG. Multumesc frumos, te apreciez f. mult, astept cu interes un raspuns si cred ca avem multe de vorbit, cred ca avem multe lucruri in comun.Te pup, o seara buna!

luciamanta:

--- Citat din: anamama13 din Duminică, 28 Martie 2010, 11:48 ---Buna ziua.
Ma gandeam daca sunteti de acord sa ne mai varsam naduful pe care-l strangem din cauza problemelor pe care le intalnim in trafic... cum sunt tratate femeile la volan de colegii lor, barbatii... si altele....
deocamdata, va postez o informatie pe care poate nu o cunosc toti :
Important de stiut - radare active la data de 20 feb 2010 !!!

Iata lista cu numerele de înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier  dotate cu radare nedetectabile.

Facem precizarea că toate au în componenţă numarul 18, iar prima literă din cele trei este Z .
Multumim pentru informatii. Esti nemaipomenita!

B 18 ZCK
B 18 ZCA
B 18 ZBU
B 18 ZBW
B 18 ZCI
B 18 ZCJ
B 18 ZBZ
B 18 ZBS
B 18 ZCN
B 18 ZCH
B 18 ZBV
B 18 ZCF

Noile maşini au toate dotările necesare, de la sistemul video radar mobil care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a săvârşit infracţiunea sau contravenţia, până la echipamentele de radiocomunicaţii, sistemele de avertizare optico-acustică şi aparatul etilotest electronic. Valoare totală a celor 12 autospeciale Logan se ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaţi în trafic trebuie să ştie că nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta,deocamdată, radarele noi cu care sunt dotate maşinile de mai sus

Sper sa nu le intalniti.

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă