Arhiva > Arhiva

Legislatie

<< < (3/6) > >>

marcutza:
legea nr.188/1999 r2 privind  Statutul functionarilor publici a fost apelata ca si propunere de modificare pt fiecare institutie in parte prin chiar site-ul forumului coordonator al functiei publice ANFP Agentia Nationala a Functionarilor Publici la Propuneri legislative.
noi am trimis o astfel de propunere pe articole, ceea ce ne interesa mai exact. sidicatul a facut si el trimitere la forumurile mai mari cu aceasta propunere. asteptam rezultatul.

oportunitatea trebuie expusa intr-un Raport de specialitate sau o Expunere de motive vizavi de modificare pe statut.

De asemenea, Codul muncii nu contine absolut nici o prevedere legata de conventii civile de prestari servicii si nici nu impune vreo reglementare ce poate fi interpretata ca excluzand implicit posibilitatea acestora si astfel nu inteleg ce fel de conventie de prestari servicii se va incheia.

In primul rand sindicatul trebuie sa aiba reprezentativitate astfel se poate incheia protocol cu CNPAS pentru bilete de odihna si tratament. Un sidicat nerecunoscut nu poate actiona.

La noi fiecare lider sindical are o organizatie/sediu/institutie in coordonare cu un ajutor pe partea administrativa. Eu am autoritatea publica si colegi care au institutiile/serviciile publice subordonate. Avem un presedinte de sindicat si titulatura de Vicepresedinte nu prea se foloseste. Avem 2 sindicate insa doar 1 este reprezentativ.

Atentie la obtinerea de sporuri pe Acorduri colective de munca(functie publica) sau pe Contracte colective de munca(personal contractual) legea 330/2009 - legea unica de salarizare, spune ca NU se pot acorda sporuri negociate pe ACM sau CCM ci doar acele sporuri care erau deja acordate inainte de aparitie legii unitare si acestea pana la data implinirii termenului acordat.

marcutza:

--- Citat din: anamama13 din Duminică, 28 Martie 2010, 12:01 ---hm... nasol, lipsa masinii... daca vrei, mai putem face niste teste cu a mea... si vezi ca acum are ANAF masini foarte bune la preturi reduse, din alea confiscate... ( masinile... hi,hi,hi... )

--- Terminare citat ---

crezi ca ti-as spune nu ?:)) o da, mi-ar placea astfel de teste ;)

adria:
dragele mele, poate mergem undeva intr-o sambata sau duminica impreuna
ce ziceti, v-ar interesa?
binenteles, ca poate sa vina cine vrea
va propun un picnic

anamama13:
cu drag, dar sa se opreasca ploaaaaaiaaaaaaaa..... :'(

marcutza:
de acord cu D mareeeee :)) !!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare