Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pentru sporturi de iarna si distractie: Bansko 17 - 23 februarie 2019
oli:
Nu stiu de ce nu pot sa pun poze. Reincerc mai tarziu.
Despre ospitalitatea bulgarilor din Bansko as vrea sa scriu. La centrele de inchiriere oamenii sunt f atenti sa iti gaseasca echipament potrivit, bine reglat , ( chiar si asortat la culoare cu costumul de ski- un mic detaliu, dar pe partie toti schiorii arata ca niste profesionisti;-)), se intereseaza despre cum ti-a fost ziua: daca vii rupt si nemultumit de progresele fatute, te incurajeaza si se bucura cand vii plin de energie.
La sfarsitul concediului returnezi cartela de ski pass la niste automate de langa gondola si iti iei 5 leva inapoi.Nu e mare lucru, dar ai un sentiment placut.
Sunt o gramada de fotografi pe partie-daca treci si iti fac poza, poti sa le ceri un numar de inregistrare sau te uiti la ceas sa retii ora su locul fotografiei si poti sa receperezi pozele de la gondola.
Chelnerii de la restaurante, aproape din fiecare, stiu sa vorbeasc romaneste si destul de bine.
La majoritatea restauranteler apres ski, te servesc la masa( ca e greu sa te deplaseszi cu tava si cu claparii).
E o statiune a prieteniei, unde se face turism de calitate.
Poti sa inchiriezi daca vrei monitor. Sunt partii usoare-albastra pana la negre cele mai grele. E si o aplicatie pt telefon cu harta partiilor, starea vremii, restaurante in Bansko.
Noi am prins si un concurs de ski, prima competitie de ski pe care o vad live, slalom si slalom urias. Unii din noi si-au cumparat bilete in tribuna, altii am vazut competiția din telescaun.
însoțitorii de grup au fist veseli, prietenosi si s-au simtit la fel de bine ca si noi. S-au legat prietenii noi, s-au consolidat altele vechi. Unii chiar au agatat turisti in baruri :smitten:
Acum.pt cunascatori: :dance:
Wiskey time!
All the time!!
PS : Am incasat si o coeziune brutala cu un schior care venea de sus neatent. Noroc cu casca , inchiriata si ea.
oli:
Pt cei veniti cu echipament s-a organizat transport la partie cu microbuzul si au avut unde depozita la hotel echipamentul. Cei cu echipamentul inchiriat il lasau peste noapte la centrul de inchiriere, care l-am ales f apropape de partie.
oli:
oli:
oli:
fuel station near me now
Avem si minunate fotografii de grup cu frumosii si plini de viata colegi de ski, dar sunt secrete ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă