Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Schi, SPA si fun la Kopaonik, in Serbia 21 - 27 ianuarie 2019
Titus:
Salut din nou,
Pentru cei din Bucuresti,
Am undeva loc ca să las masina o săptămână , în zona Păcii, a locului de plecare? Precizez ca sunt din provincie.
admin:
Titus, niciodata nu recomand dependenta de o anumita ora de intoarcere, mai ales iarna...Nu se stie niciodata ce este pe drum...Plecam din Brzce in jur de 9.00 - 9.30...De regula facem 10 ore, cu pauzele soferului si cea de masa. Deci in jur de 19.30 - 20.30 ar trebui sa se ajunga in Bucuresti. Dar cine stie si poate anticipa exact? Si garanta? De aceea spuneam sa nu-ti faci un program de plecare cu avionul la limita...
Cu parcarea masinii sunt convins ca o sa primesti tot ajutorul informational de la cei de aici...
Doamna cu Dar:
--- Citat din: Titus din Luni, 24 Decembrie 2018, 09:30 ---Salut din nou,
Pentru cei din Bucuresti,
Am undeva loc ca să las masina o săptămână , în zona Păcii, a locului de plecare? Precizez ca sunt din provincie.
--- Terminare citat ---
Bună Titus,
Sunt locuri de parcare in zona benzinăriei de unde vom pleca.
DanaIoana:
Buna,
Vin si eu din Brasov cu masina si vreau sa stiu daca exista loc cat de cat sigur de parcare a masinii acolo in zona de unde plecam.
Doamna cu Dar:
--- Citat din: DanaIoana din Duminică, 30 Decembrie 2018, 17:38 ---Buna,
Vin si eu din Brasov cu masina si vreau sa stiu daca exista loc cat de cat sigur de parcare a masinii acolo in zona de unde plecam.
--- Terminare citat ---
DanaIoana, asa cum i-am scris si lui Tituts sunt parcări în zonă, treaba cu siguranța locului de parcare e o chestiune la aprecierea și norocul fiecăruia. |o
Ce pot sa spun eu este ca de câte ori am plecat cu SC, din București, mi-am lăsat masina parcată în apropierea locului de îmbarcare/debarcare si totul a fost ok. :dance: :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă